Π. Αγγελόπουλος: «Δεν συμμετέχουμε στο πραξικόπημα του ΕΣΑΚΕ»

Οι Ερυθρόλευκοι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες συζητούν για την έναρξη των πλέι οφ, παρότι εκκρεμεί η προσφυγή των Πειραιωτών ΑΣΕΑΔ.
Π. Αγγελόπουλος: «Δεν συμμετέχουμε στο πραξικόπημα του ΕΣΑΚΕ» | in.gr

Χωρίς τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο συνεχίζεται η συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ. Οι δύο ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ λίγο μετά τις 16:20 αποχώρησαν από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση των ομάδων να συζητήσουν για την έναρξη των πλέι οφ, τη στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρησή του, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα συμμετάσχουν στο πραξικόπημα του ΕΣΑΚΕ, επισημαίνοντας ότι οι υπόλοιπες ομάδες αγνοούν το γεγονός ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

«Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα. Αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Λένε άλλα τώρα. Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο τι θα γίνει. Υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, όπως των κ. Αγγελόπουλου και Γουλιέλμου. Οι υπόλοιποι μέσα και η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Σας είπα τι πάει να γίνει σήμερα. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο θέμα του ΑΣΕΑΔ. Δεν κάναμε συζήτηση για τη διαιτησία. Δεν μπορούμε να πορευόμαστε έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να κριθούν παράνομοι οι ορισμοί – κλήρωση των διαιτητών στους αγώνες της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Οι συγκεκριμένοι ορισμοί είχαν γίνει με δύο από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ και συγκεκριμένα με τους Κορομηλά και Ταβουλαρέα, κάτι που είναι παράνομο, αφού ο νόμος επιβάλλει πλειοψηφία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

One ChannelΟ νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας