Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προκρίθηκε στους τελικούς η Βουλιαγμένη

Προκρίθηκε στους τελικούς η Βουλιαγμένη

Ο ΝΟΒ επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 8-7, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά και σφράγισε το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1.

Την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 πανηγύρισε η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν με επικράτησε δύσκολα 8-7 του Απόλλωνα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Α1 και με 2-1 νίκες πήρε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση για τους τελικούς.

Εκεί, ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό, ενώ η  «αμφίβια ταξιαρχία» θα παίξει με τον Εθνικό για τις θέσεις 3-4 της τελικής κατάταξης.

Οι αγώνες της επόμενης φάσης θα αρχίσουν στις 20/5 και ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες.

Τα οχκτάλεπτα:  3-0, 2-3, 3-4, 0-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024