ΠΑΟΚ : Ποιο είναι το έξτρα κίνητρο του Χατζηισαΐα
Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας τόνισε πως είναι έξτρα κίνητρο να αγωνιστεί στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ
O Δημήτρης Χατζηισαΐας παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA κι αφού έκανε τον απολογισμό του Ατρόμητου για τη σεζόν 2018-19, αναφέρθηκε στην πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο δεσμεύεται για δύο χρόνια ακόμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:
Τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο πετύχατε σπουδαία πράγματα φέτος; Πως έζησες τη σεζόν που μας πέρασε;
«Σημασία έχει ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τους στόχους της. Εγώ προσπάθησα και βοήθησα όσο μπορούσα. Πιστεύω την καινούρια χρονιά να συνεχίσει η ομάδα έτσι και να πετύχει τους στόχους της».
Εξ αρχής φαινόταν πιο δύσκολο το πρωτάθλημα, ωστόσο εσείς σχετικά εύκολα βγήκατε ξανά στην Ευρώπη. Τελικά ήταν εύκολο ή δύσκολο;
«Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τη νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Φέτος υπήρχε ο Άρης, υπήρχε και ο ΟΦΗ, ομάδες με στόχους, αλλά η ομάδα κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελε και μακάρι να συνεχίσει έτσι».
Δεν επηρεαστήκατε ούτε από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μπρεστ. Δείγμα μεγάλης ομάδας που δεν μένει σε μια αποτυχία;
«Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη ήταν μια κακή περίοδος για μας. Ωστόσο αυτός δε μας επηρέασε στο πρωτάθλημα όπου τα πήγαμε μια χαρά και του χρόνου η ομάδα θα πάει πιο έτοιμη και πιο έμπειρη στην Ευρώπη».
Λες θα πάει, δε λες θα πάμε. Να υποθέσουμε ότι το ταξίδι σου με τον Ατρόμητο τελείωσε;
«Εγώ έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα δε μπορώ να πω κάτι άλλο, θα δούμε. Για μένα είναι ένα έξτρα κίνητρο να παίξω στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου. Εγώ προσωπικά έχω στόχους και φιλοδοξίες να καθιερωθώ εκεί».
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
- Live η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η σειρά με τον Κολοσσό – Τα δύο ματς πριν το Final Four
- Η Βαλένθια «καίει» το ματς με την Μπασκόνια στην ACB για το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes, φοράει μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαλένθια με στόχο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442