Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb 2020:  Εξ όψεως…

Skoda Superb 2020: Εξ όψεως…

Το Superb αποκαλύπτει ένα ακόμα κομμάτι του παζλ που θα συνθέσει την σημαντική ανανεωμένη εκδοχή του η οποία πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της πριν το τέλος του μήνα προσθέτοντας στις επιλογές της και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Η Skoda επανέρχεται με μια σειρά νέων teaser για το ανανεωμένο Superb το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα, περιλαμβάνοντας στον εξοπλισμό του, σύμφωνα με την νέα αυτή εμφάνισή του, κεντρικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας matrix LED σε συνδυασμό με φώτα ομίχλης επίσης τεχνολογίας LED τα οποία αποτελούν πρωτιά για την τσεχική φίρμα.

Εκτός από τα μπροστινά φωτιστικά σώματα, το Superb αποκαλύπτει και τη σχεδίαση της πίσω όψης του και των εκεί φώτων τα οποία ακολουθούν την ίδια δυναμική λογική με το πρόσφατο Skoda Kamiq.

Πέρα ωστόσο από τις εξοπλιστικές πρωτιές που θα φέρει το νέο Superb στην πραγματικότητα της Skoda, μακράν η σημαντικότερη είναι η ένταξη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης στην γκάμα η οποία θα μιμηθεί την ήδη γνωστή αντίστοιχη έκδοση  GTE του VW Passat.

Σε αυτό το πλαίσιο, η plug-in υβριδική έκδοση του Superb αναμένεται να προσφέρει ισχύ 218 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 55 χλμ. χάρη στον συνδυασμό ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,5 λίτρων και ηλεκτρικού μοτέρ τροφοδοτούμενου από μπαταρίες ιόντων λιθίου 9,9 KWh.

Ανάλογες με το VW Passat προδιαγράφονται οι αλλαγές που θα συντελεστούν και στην υπόλοιπη γκάμα κινητήρων καθώς το Superb αναμένεται να επωφεληθεί εξίσου από το νέο δίλιτρο diesel μοτέρ TDI Evo ισχύος 150 ίππων. Τις diesel επιλογές θα συμπληρώσουν τρεις ακόμα εκδόσεις με απόδοση 120, 190 και 240 ίππων ενώ η γκάμα θα ολοκληρωθεί από ισάριθμες επιλογές βενζίνης ισχύος 150, 190 και 272 ίππων.

Στις ισχυρότερες εκδόσεις δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τετρακίνησης ενώ στις επιλογές του Superb θα συγκαταλέγεται και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024