Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωσήφ Βουράκης: Για μια ανεξάρτητη, περήφανη και πρωτοπόρα πόλη!

Ιωσήφ Βουράκης: Για μια ανεξάρτητη, περήφανη και πρωτοπόρα πόλη!

Άρθρο του Ιωσήφ Βουράκη

Από το 2010 έως και σήμερα ασχολούμαι ενεργά με τα αυτοδιοικητικά του Πειραιά, έχοντας ως βασική προτεραιότητά μου την καθημερινότητα των Πειραιωτών. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η πόλη μας έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με γειτονικούς δήμους, όμως στα τέσσερα χρόνια που περάσανε θεωρώ ότι μπήκαν οι βάσεις από τον δήμαρχο Γιάννη Μωραλη ώστε η πόλη να αποκτήσει ξανά τη χαμένη της αίγλη. Ηταν μία δύσκολη τετραετία, καθώς όλοι θυμόμαστε τι έχει συμβεί από το 2014 μέχρι και σήμερα σε εθνικό επίπεδο…

Επίσης ο Πειραιάς αντιμετώπισε μία εχθρική στάση από την κυβέρνηση καθώς πουθενά δεν ήταν παρούσα… Σε κανένα πρόβλημα και σε καμία λύση που προσπαθούσε να δώσει ο δήμος για την πόλη μας. Τα χρόνια που θα έρθουν θεωρώ ότι είναι τα πιο σημαντικά για τον Πειραιά και πρέπει να κάνουμε άλματα ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και επίπεδο. Πρώτα από όλα, όμως, πρέπει να ασχοληθούμε με τα απλά αυτονόητα και καθημερινά προβλήματα των Πειραιωτών, αυτά που θα κάνουν τους Πειραιώτες να είναι ξανά υπερήφανοι για την πόλη τους.

Επιβάλλεται ο Πειραιώτης να έχει ξεκάθαρη εικόνα ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, μικρό ή μεγάλο, θα έχει έναν άνθρωπο που θα μπορεί να τον βρει, να του μιλήσει και να του δώσει λύση όχι σε μορφή ρουσφετιού αλλά ως αποτέλεσμα μιας σοβαρής και οργανωμένης δημοτικής αρχής.

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και εγγυήσεις για να το πετύχουμε αυτό. Από τη μια ο δήμαρχος της πόλης που έκανε τον Πειραιά καθημερινότητά του και τα προβλήματα της πόλης μας μέρος της ζωής του και από την άλλη έχουμε την τύχη να υποστηρίζει την πόλη μας ένας άνθρωπος, ένας επιχειρηματίας, ένας γνήσιος Πειραιώτης, ένας Ολυμπιακός που έμπρακτα έχει αποδείξει την αγάπη του και τις προθέσεις του. Το βεληνεκές του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον καθιστά θεματοφύλακα του Πειραιά και το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί ευτυχία για την πόλη μας.

Εχοντας αποδείξει ότι ξέρει να είναι ΝΙΚΗΤΗΣ θα πρέπει να ταυτιστούμε μαζί του για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ που θα μας κάνει όλους υπερήφανους, ενώ παράλληλα θα αλλάξει την ποιότητα ζωής μας στην καθημερινότητα δίνοντας στον Πειραιά και τους Πειραιώτες τη θέση που τους αξίζει.

Ο Πειραιάς έχει ανάγκη εμάς! Ολους εμάς τους Πειραιώτες! Εμάς που τον ξέρουμε, τον ζούμε, τον αγαπάμε και τον πονάμε! Ο Πειραιάς δεν έχει ανάγκη ούτε ψηφοθηρικές μεταγραφές ούτε κομματικές ταμπέλες ούτε κυβερνητικές εξαρτήσεις!

Τόσα χρόνια είδαμε με τα μάτια μας και ζήσαμε τον Πειραιά να γίνεται έρμαιο κομματικών και πολιτικών συμφερόντων χωρίς κανένα όφελος για την πόλη. Ο Πειραιάς θα είναι ΝΙΚΗΤΗΣ από μόνος του! Ανεξάρτητος, περήφανος και πρωτοπόρος!

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι από τη στιγμή που οι συμπολίτες μου θα με τιμήσουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, θα δίνω καθημερινά τον αγώνα μου προασπίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της πόλης μας, όπως έκανα μέχρι και σήμερα.

Ο Ιωσήφ Βουράκης είναι επιχειρηματίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024