Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απειλούν με «Αττίλα 2»: Ο Αναστασιάδης να κρατά φρέσκο στη μνήμη του το 1974

Απειλούν με «Αττίλα 2»: Ο Αναστασιάδης να κρατά φρέσκο στη μνήμη του το 1974

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι «είναι καλό ο Αναστασιάδης να θυμάται το 1974 και να το κρατεί φρέσκο στη μνήμη του»,

«Είναι καλό ο Αναστασιάδης να θυμάται το 1974 και να το κρατεί φρέσκο στη μνήμη του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ σχολιάζοντας τη δήλωση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ότι αποτελούν δεύτερη εισβολή στην Κύπρο οι δραστηριότητες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο.

Όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης ο Τσελίκ μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι «εκεί το ερευνητικό πλοίο Μπάρμπαρος Χαϊρετίν Πασά και το πλοίο Πορθητής κάνουν δραστηριότητες και οι ναυτικές μας δυνάμεις τα προστατεύουν με ισχυρό τρόπο».

«Εδώ η ελληνοκυπριακή και ελληνική πλευρά δεν είναι δυνατόν να έχουν αποτέλεσμα με τετελεσμένα ενάντια στην Τουρκία και υπογράφοντας συμφωνίες με χώρες που έχουν προβλήματα με την Τουρκία. Ο Αναστασιάδης ακόμη και αν το έχει αντιληφθεί λάθος, ένα πράγμα έχει διακριβώσει σωστά.  Παρομοίασε την αποστολή του Μπαρμπαρός και του Πορθητή από την Τουρκία με την επιχείρηση του 1974 κατά την οποία προστατεύτηκαν τα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας και της ‘τδβκ’. Ο ίδιος αποκαλεί αυτή την επιχείρηση ‘εισβολή’», είπε ο Ομέρ Τσελίκ και πρόσθεσε:

Κι εμείς το αποκαλούμε ως επιχείρηση για την προστασία της ζωής, των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Τουρκοκυπρίων.  Είναι καλό για τον ίδιο τον Αναστασιάδη να θυμάται το 1974. Είναι καλό να το κρατεί φρέσκο στη μνήμη του. Επειδή στείλαμε τα πλοία εκεί φέρνει ο ίδιος στην επικαιρότητα το 1974, το τονίζω αυτό επειδή ο ίδιος το φέρνει στην επικαιρότητα», είπε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024