Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Αλέγκρι στη Γιουβέντους

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Αλέγκρι στη Γιουβέντους

Τους τρεις προπονητές που θέτουν υποψηφιότητα για να αντικαταστήσουν τον Μασιμιλάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους αποκάλυψε η La Stampa

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Γιουβέντους και τη νέα σεζόν και στο σύλλογο βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση για τον διάδοχό του.

Σύμφωνα με τη La Stampa (εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι), οι «μπιανκονέρι» έχουν επιλέξει τρία βασικά ονόματα για την αντικατάσταση του Ιταλού, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μέσα σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται εκείνο του Αντόνιο Κόντε.

Παρά τις προσπάθειες του Πάβελ Νέντβεντ για επιστροφή του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, οι ιθύνοντες της ομάδας παρέμειναν αρνητικοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο και αντίθετα ενέκριναν τα ονόματα των Μαουρίσιο Ποκετίνο, Ντιντιέ Ντεσάμπ και Σιμόνε Ιντσάγκι.

Η περίπτωση του Αργεντινού πρόκειται για την πιο πολύπλοκη, καθώς η Τότεναμ δεν προτίθεται σε ακόμα περίπτωση να τον αφήσει να αποχωρήσει, ενώ και ο ίδιος τόνισε πως ο αν κατακτήσει το φετινό Champions League, τότε ενδεχομένως να κάνει ένα διάλειμμα από την προπονητική.

Όσον αφορά τον Ντιντιέ Ντεσάμπ σίγουρα αποτελεί μια πιο προσεγγίσιμη περίπτωση, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο η Γιουβέντους να κάνει την έκπληξη και να κινηθεί επισήμως για τον τεχνικό της Λάτσιο.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024