Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Γιουβέντους και τη νέα σεζόν και στο σύλλογο βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση για τον διάδοχό του.

Σύμφωνα με τη La Stampa (εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι), οι «μπιανκονέρι» έχουν επιλέξει τρία βασικά ονόματα για την αντικατάσταση του Ιταλού, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μέσα σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται εκείνο του Αντόνιο Κόντε.

Παρά τις προσπάθειες του Πάβελ Νέντβεντ για επιστροφή του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, οι ιθύνοντες της ομάδας παρέμειναν αρνητικοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο και αντίθετα ενέκριναν τα ονόματα των Μαουρίσιο Ποκετίνο, Ντιντιέ Ντεσάμπ και Σιμόνε Ιντσάγκι.

Η περίπτωση του Αργεντινού πρόκειται για την πιο πολύπλοκη, καθώς η Τότεναμ δεν προτίθεται σε ακόμα περίπτωση να τον αφήσει να αποχωρήσει, ενώ και ο ίδιος τόνισε πως ο αν κατακτήσει το φετινό Champions League, τότε ενδεχομένως να κάνει ένα διάλειμμα από την προπονητική.

Όσον αφορά τον Ντιντιέ Ντεσάμπ σίγουρα αποτελεί μια πιο προσεγγίσιμη περίπτωση, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο η Γιουβέντους να κάνει την έκπληξη και να κινηθεί επισήμως για τον τεχνικό της Λάτσιο.

Γράψτε το σχόλιό σας