Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Τριάρα στον Απόλλωνα με πιτσιρικάδες

Παναθηναϊκός : Τριάρα στον Απόλλωνα με πιτσιρικάδες

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό παιχνίδι στο Κορωπί

Την ευκαιρία να τσεκάρει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού -που είτε βρίσκονται στην πρώτη ομάδα είτε στον προθάλαμο της- είχε ο Γιώργος Δώνης στη φιλική νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βέργος σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη. Στο 22′ ο Βέργος βρήκε στόχο σε φάση που οι πράσινοι πίεσαν ψηλά και έκλεψαν τη μπάλα.

Στο 32′ ήρθε το 2-0 από ωραίο συνδυασμό και σουτ του Σερπέζη από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του Αστρά.

Ο Απόλλων μείωσε το σκορ στο 42ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Οικονομόπουλου, κεφαλιά πάσα του Βαφέα και κοντινή κεφαλιά του Ζερβόπουλου. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 56′ από πλασέ του Εμμαννουηλίδη από το ύψος του πέναλτι έπειτα από πάσα του Βέργου.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Αποστολάκης (46′ Βαγιανίδης), Θεοχάρης (46′ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46′ Στάικος), Ζαγαρίτης (46′ Ζωγραφάκης), Δώνης, Κουρμπέλης (62′ Σκεντεράι), Αρμενάκας (46′ Εμμανουηλίδης), Σερπέζης (62′ Καλομοίρης), Τζαβίδας (62′ Σούλτσε), Βέργος (62′ Αθανασακόπουλος).

Απόλλων Σμύρνης: Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Οικονομόπουλος, Οριουέλα, Ζερβόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος, Βάρκας, Ρώσση, Ριβέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπάζογλου, Κοντογιαννόπουλος, Κατσάκης.

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Κουλιμπαλί, Κάτσε, Ινσούα, Γιόχανσον, Μουνιέ, Παντελάκης, Διούδης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Μακέντα.

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024