Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Twitter για Πολάκη: «Πάρτε το χαρτί από μπροστά του. Στοίχημα πως σε 10

Twitter για Πολάκη: «Πάρτε το χαρτί από μπροστά του. Στοίχημα πως σε 10″ θα αρχίσει να βρίζει»

Με προσωπική επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, επέλεξε να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του. Με το γνωστό αγοραίο ύφος […]

Με προσωπική επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, επέλεξε να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του.

Με το γνωστό αγοραίο ύφος του, δίχως ίχνος αυτοκριτικής για την άθλια συμπεριφορά του απέναντι στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Π. Πολάκης επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή της ομιλίας του, δίνοντας συνέχεια σε ένα επεισόδιο το οποίο είχε επιχειρήσει να στήσει μια ημέρα πριν στη Βουλή.

Αντί να αναφερθεί στην ουσία και να παραθέσει επιχειρήματα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για άλλη μια φορά προσπάθησε να δικαιολογήσει τη χυδαία συμπεριφορά του επικαλούμενος… ό,τι να ‘ναι…

Μίλησε για κουλτούρα και ψυχοσύνθεση, μίλησε για ήθος (sic) των Σφακιανών, ανακάτεψε και λίγο Χάρβαρντ και ιδού η «απάντησή» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και μέσα σε όλα αυτά δεν έλειψε και η δακρύβρεχτη αναφορά στο παρελθόν του:

«Είπαν ότι είμαι κυνικός. Είμαι πράγματι κυνικός γιατί σπούδασα ορφανός από πατέρα, μένοντας στην εστία του Ζωγράφου, μπαίνοντας από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, εδώ, και έχω θυσιάσει τη ζωή μου για να σώσω χιλιάδες ανθρώπους, χειρουργώντας και ξενυχτώντας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και σε δημόσια νοσοκομεία και στον ιδιωτικό τομέα στον οποίο εργάστηκα».

Για άλλη μια φορά ο Παύλος Πολάκης συκοφαντεί τους κατοίκους της Κρήτης προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη χυδαία συμπεριφορά του επικαλούμενος την καταγωγή του. Για άλλη μια φορά δέχεται δριμεία κριτική για τα απαράδεκτα λόγια και έργα του και υπεκφεύγει προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από την ορφάνια του και τις σπουδές του. Λες και όποιος έχει χάσει γονιό σε μικρή ηλικία και στη συνέχεια σπούδασε και πρόκοψε έχει ταυτόχρονα και την συμπεριφορά του κ. Πολάκη.

Επόμενο ήταν μετά την ομιλία αυτή να πάρει φωτιά το Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να αναρτούν οργισμένα και ειρωνικά tweet κατά του Π. Πολάκη ο οποίος, επαναλαμβάνουμε, ούτε αυτή τη φορά ζήτησε συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024