Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικός και κυνικός από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης

Προκλητικός και κυνικός από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής με ειρωνική διάθεση: «Ναι είμαι φασίστας, γιατί τολμώ να πω δημόσια αυτά που οι υπόλοιποι φοβούνται».

Προκλητικός και ειρωνικός εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απαντώντας στα όσα του καταμαρτυρεί η ΝΔ, που κατέθεσε εναντίον του πρόταση μομφής τη Δευτέρα.

Ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε με κυνικότητα και χωρίς καμία διάθεση μεταμέλειας για την αήθη επίθεση κατά του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου ότι τον αντιμετώπισε ως ισότιμο πολιτικό συνομιλητή και πως η δήλωσή του δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα.

Κατηγόρησε, δε, τη ΝΔ ότι εργαλειοποίησαν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και πως τον παρουσίασαν ως ανήμπορο. «Ο κ. Κυμπουρόπουλος στέκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας» συνέχισε αμετανόητος ο Παύλος Πολάκης.

Απαντώντας, δε, στα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο γνώριμο ύφος σημείωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι είμαι γραφικός, φασίστας την ημέρα μάλιστα της αντιφασιστικής νίκης των λαών. Είμαι πράγματι γραφικός γιατί τολμώ να πω δημόσια αυτά που υπόλοιποι φοβούνται» υποστήριξε ο αψύς σφακιανός.

Και σε πιο μελοδραματικούς τόνους συνέχισε: «Είμαι κυνικός, γιατί σπούδασα χωρίς πατέρα και έχω θυσιάσει τη ζωή μου για να σώσω χιλιάδες ανθρώπους».

Κάνοντας, δε, το άσπρο – μαύρο και απευθυνόμενος μάλλον σε… εξωγήινους, ο Παύλος Πολάκης είπε το αμίμητο: «Είμαι πράγματι φασίστας διότι δεν έχω κάνει ούτε μία μήνυση σε κανένα δημοσιογράφο ή πολιτικό που με έχουν υβρίσει χυδαία από σκύλο ως αρκουδιάρη».

Με απόλυτο θράσος, δε, το οποίο εκπορεύεται από την απόλυτη στήριξη που του παρέχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Παύλος Πολάκης μίλησε ακόμη και για το δάνειο που πήρε, λέγοντας : «Παίρνω δάνεια με υποθήκη το σπίτι μου και όχι με αέρα… όπως οι φίλοι σας».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024