Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
#Αλέξης_Πολάκης: To Twitter βρίζει για τις αθλιότητες κατά Κυμπουρόπουλου

#Αλέξης_Πολάκης: To Twitter βρίζει για τις αθλιότητες κατά Κυμπουρόπουλου

Οι αθλιότητα της κυβέρνησης αυτής δεν έχει τελειωμό. Όχι πως μας εκπλήσσει. Έχει πάψει εδώ και αρκετό καιρό να εκπλήσσει το οτιδήποτε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του. Άλλωστε όπως μας έχει αποδείξει, το συγκεκριμένο βαρέλι δεν έχει πάτο

Οι αθλιότητα της κυβέρνησης αυτής δεν έχει τελειωμό. Όχι πως μας εκπλήσσει. Έχει πάψει εδώ και αρκετό καιρό να εκπλήσσει το οτιδήποτε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του. Άλλωστε όπως μας έχει αποδείξει, το συγκεκριμένο βαρέλι δεν έχει πάτο.

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε χθες το βράδυ στη Βουλή ο πρωθυπουργός της χώρας. Ο κ. Τσίπρας πέραν του να παρέχει πλήρη στήριξη στις αθλιότητες του Παύλου Πολάκη, πήγε τη χυδαιότητα ένα βήμα παρακάτω αποκαλώντας τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ως «γλάστρα».

Φυσικά, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα μάτια των πολιτών, Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης δεν παρουσιάζουν και πολύ μεγάλες διαφορές. Από τη στήριξη του ενός στον άλλον, μέχρι και τα κοινά τους γλέντια στην Κρήτη, η twitterόσφαιρα δεν δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει το #Αλέξης_Πολάκης, καθιστώντας σαφές πως για τους πολίτες Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης είναι αυτό που λέμε το ένα και το αυτό.

Έτσι λοιπόν με αφορμή το χθεσινό ρεσιτάλ αθλιότητας του πρωθυπουργού οι χρήστες εξέφρασαν την οργή τους. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη φορά, δεν έστησαν κάποιο «γλέντι» αφού πρόκειται για ένα θέμα που σε καμία περίπτωση δεν σηκώνει αστεϊσμούς. Μόνο οργή. Και με αυτό ξεχείλισε το Twitter το βράδυ της Δευτέρας και συνεχίστηκε και το πρωί της Τρίτης.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024