Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθλιότητα Τσίπρα κατά Κυμπουρόπουλου - «Ο Μητσοτάκης τον περιφέρει ως γλάστρα»

Αθλιότητα Τσίπρα κατά Κυμπουρόπουλου – «Ο Μητσοτάκης τον περιφέρει ως γλάστρα»

Τις αθλιότητες του Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου φαίνεται ότι ζήλεψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Τις αθλιότητες του Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου φαίνεται ότι ζήλεψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς χθες, έφτασε στο σημείο να προχωρήσει σε μία ακόμη απρέπεια υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων  ότι ο πρόεδρος της ΝΔ  «τον περιφέρει ως γλάστρα και τον χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο».

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε χθες στη Βουλή προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη μετάλλαξή του από τον αριστερό των καταλήψεων, στον αριστερό των χλιδάτων διακοπών σε κότερο, να υψώσει και πάλι «ασπίδα προστασίας» στον… αψύ σφακιανό αλλά και να διαφημίσει το προεκλογικό πακέτο παροχών που ανακοίνωσε μήπως και ξεχαστεί το καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ του στην εφοπλιστική θαλαμηγό λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Λίγες ημέρες πριν, ο πρωθυπουργός με μία φράση του για το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για το Μάτι στο οποίο αναδείχθηκαν για μία ακόμη φορά τα τραγικά λάθη και οι ολιγωρίες της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού μίλησε «για ξαναζεσταμένο ντοκιμαντέρ» προκαλώντας την οργή συγγενών των θυμάτων. Χθες, ταυτιζόμενος πλήρως με τη γραμμή Πολάκη, έφτασε στο σημείο – ούτε λίγο ούτε πολύ – να κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «περιφέρει τον κ. Κυμπουρόπουλο ως γλάστρα για προεκλογικούς λόγους».

«Τον συμπαθή υποψήφιο  τον κ. Κυμπουρόπουλο τον σέβομαι και τον τιμώ. Εσείς όμως κ. Μητσοτάκη δεν τον σέβεστε και τον τον περιφέρετε ως γλάστρα δεξιά και αριστερά , περιφέρετε την αναπηρία του, τον χρησιμοποιείτε  ως προεκλογικό εργαλείο».

Η απάντηση Κυμπουρόπουλου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλους φαίνεται πως έχει συνηθίσει τις αήθεις επιθέσεις από τα μέλη της κυβέρνησης καθώς ακόμη και στη νέα απρέπεια Τσίπρα, απάντησε με την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζει, χωρίς κραυγές.

Σε ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κυμπουρόπουλος σημείωσε πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέραν από τις απόψεις και τις προτάσεις του. Είπε χαρακτηριστικά πως «είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας».

Δεν ζητάω τη λύπη σας, ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος και πρόσθεσε. «Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξη σας».

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024