Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπριος serial killer: Με χτύπημα στο κεφάλι σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ

Κύπριος serial killer: Με χτύπημα στο κεφάλι σκότωσε την 30χρονη από το Νεπάλ

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα θύματα, ο θάνατος της 30χρονης Asmita από το Νεπάλ δεν προήλθε από στραγγαλισμό αλλά από χτύπημα στο κεφάλι.

Η Asmita Khadka Bista φαίνεται πως ξυλοκοπήθηκε από τον ίλαρχο και πέθανε από το χτύπημα στο κεφάλι. Σε αυτό συνηγορούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου της Κύπρου, τα ευρήματα από τη νεκροψία στη σορό της 30χρονης γυναίκας.

Φαίνεται ότι ο «Ορέστης» δεν είχε ένα μοτίβο για να δολοφονεί τα θύματά του. Άλλωστε, η Marry Rose και η Livia Florentina στραγγαλίστηκαν (με στρατιωτική λαβή και στραγγαλισμό με κεφαλοκλείδωμα). Αλλά η 30χρονη από το Νεπάλ, όχι.

Η Asmita φαίνεται να άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας ενός χτυπήματος στο κεφάλι, είναι το συμπέρασμα που κατέληξαν οι ιατροδικαστές μετά την τρίτη μέρα εξέτασης της σορού της. Δεν βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού ούτε και τραύματα από μαχαίρι ή όπλο. Το πτώμα της 30χρονης βρέθηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ορούντας.

Η δολοφονία της έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο «Ορέστης», σκότωσε την 30χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Λευκωσίας και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής. Οι ιατροδικαστές θα συνεχίσουν την εξέταση της σορού και περιμένουν κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα για να παραδώσουν την τελική τους έκθεση στην αστυνομία.

Τα μυστηριώδη ευρήματα στην Κόκκινη Λίμνη

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται καθώς οι αρχές αναζητούν το πτώμα της 29χρονης Μaricar Valdez Arquiola. Την Πέμπτη βρήκαν έναν γυναικείο στηθόδεσμο, ο οποίος εστάλη αμέσως στα εργαστήρια για να εξεταστεί.

Όπως αναφέρει ο Πολίτης, το νέο εύρημα θα εξεταστεί και σε συνδυασμό με την κατασκευή των τριών σφουγγαριών που βρέθηκαν προχθές. Τα δύο ευρήματα μπορεί να είναι άσχετα με την υπόθεση αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι πολύ σημαντικά.

Ο ίδιος ο δράστης συνεχίζει να αρνείται πως υπάρχουν άλλα θύματα, πέρα από τα επτά για τα οποία έχει ομολογήσει ή ότι συνδέεται με την μεγάλη καρό βαλίτσα που είχε βρεθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάδο σκουπιδιών κοντά σε εστιατόριο.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Πολίτης, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου είχε βρει σε κάδο έξω από το εστιατόριο της μια μεγάλη πράσινη βαλίτσα, την οποία επιχείρησε να σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαριά και την άφησε στα σκουπίδια. Όταν ξέσπασε η υπόθεση του 23χρονου serial killer, αναγνώρισε τον δράστη ως έναν άνδρα που είχε πάει στο εστιατόριό της για φαγητό.

Ο «Ορέστης» υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη βαλίτσα και πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα. Επέμεινε τα πρώτα θύματά του ήταν η Livia Bunea και η 8χρονη κορούλα της Elena Natalia Bunea, το 2016, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν μέσα σε βαλίτσες από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι μετά τα όσα ομολόγησε την Μεγάλη Εβδομάδα ο «Ορέστης», άλλαξε στάση και δεν εμφανίζεται συνεργάσιμος με τις ανακριτικές αρχές και περιορίζεται στους ισχυρισμούς του.

Στο μεταξύ, οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας sim που ο Μεταξάς προσπάθησε να καταπιεί κατά τη σύλληψη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Ορέστης» ξεκίνησε να είναι ενεργός στα social media πριν από περίπου 5 χρόνια. Οι αρχές έχουν στοιχεία πως ο 35χρονος serial killer συνομιλούσε μέσω διαδικτύου και με προφίλ γυναικών από την Κύπρο.

Επτάκις ισόβια

Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα καθίσει στο εδώλιο κυπριακού δικαστηρίου ένας κατά συρροή δολοφόνος, για μια υπόθεση που έως χθες οι Κύπριοι ήξεραν μόνο από… τις κινηματογραφικές ταινίες.

Ο Νίκος Μεταξάς είναι αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στη Μεγαλόνησο. Επτά φορές ισόβια, όσα και τα θύματά του.

Η μεγαλύτερη ποινή μέχρι σήμερα, ήταν αυτή που επιβλήθηκε στους δυο κατηγορούμενους για το πενταπλό φονικό που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα το 2012, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια.

Η δεύτερη μεγαλύτερη ποινή, επιβλήθηκε στον Χριστάκη Θωμά, ο οποίος καταδικάστηκε για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε 35 χρόνια φυλάκιση για το τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στη Λεμεσό το 2015.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024