Κύπριος serial killer: Τι βρέθηκε τελικά στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη
Βαρύ αντικείμενο ανασύρθηκε από δύτη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.
Ένα αντικείμενο ανασύρθηκε λίγα μετά τις 12 το μεσημέρι από την Κόκκινη Λίμνη, όπου συνεχίζονται οι έρευνες με δύτες για 25η μέρα.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας είχαν ξεκινήσει από το πρωί με ρομποτική κάμερα.
Γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο δύτης καταδύθηκε ξανά στη λίμνη. Στο νερό βρίσκεται και βάρκα με απόχη, ενώ ο δύτης φαίνεται να κρατά σχοινί. Από τη λίμνη ανασύρθηκε ένα βαρύ αντικείμενο.
https://www.youtube.com/watch?v=vsqO4vdlwpE
Στο σημείο κλήθηκαν ιατροδικαστές. Το αντικείμενο που βρέθηκε ήταν τυλιγμένο.
Τελικά, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες του reporter.com.cy, δεν ήταν σορός το αντικείμενο που βρέθηκε.

Σημειώνεται ότι το ανατολικότερο μέρος της Κόκκινης Λίμνης έχει ερευνηθεί πλήρως.
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τελευταίων δύο πτωμάτων της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ και της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε από τα επτά συνολικά θύματα του 35χρονου κατά συρροήν δολοφόνου.
Παράλληλα, το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose από τον 35χρονο ίλαρχο.
Το Κέντρο Συντονισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με Άγγλους εμπειρογνώμονες και σε επόμενο στάδιο και αν χρειαστεί θα γίνει χρήση ραντάρ διείσδυσης εδάφους, ούτως ώστε να ελεγχθούν οι περιοχές μέσα στη Λίμνη που είναι καλυμμένες με λάσπη.
- Υπερδύναμη η ΕΕ στην Τεχνητή Νοημοσύνη; Οι ειδικοί αμφιβάλλουν.
- Ουκρανία: Μειώθηκαν τον Ιούνιο οι ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους – Τα στοιχεία
- Κρίση στη Γαλλία: Σε «κατάσταση ασφυξίας» βρίσκονται οι φυλακές της χώρας
- MAD VMA 2026: Απόψε αποκλειστικά στο MEGA
- Ο Κλοπ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τη Γερμανία
- Στρακόσια και Ρότα «παίζουν μπάλα» στη Μύκονο
- ΕΛΑΣ: Ηθικός αυτουργός της κατάπτωσης των θεσμών, ο Μητσοτάκης – Εθνική ανάγκη η ηθική επανάσταση
- Πρόγραμμα του NATO δοκιμάζει ένα χόρτο για τον καθαρισμό των μολυσμένων εδαφών στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442