Σλούκας : «Τα πάντα για να πάει στον τελικό της Ευρωλίγκας η Φενέρ»
Πανέτοιμος για ένα ακόμα Final 4 και έναν ακόμα τελικό της Ευρωλίγκας δήλωσε ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε Κώστας Σλούκας
Σε media day της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Ελληνας γκαρντ και εκ των κορυφαίων παικτών της τουρκικής ομάδας δήλωσε περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του ενόψει του Final-4 της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλούκας:
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Είμαστε για ακόμα μια φορά στο Final 4. Δεν χρησιμοποιήσαμε τα προβλήματά μας ως δικαιολογία και πάντα προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις. Όταν θα πάμε στην τελική φάση, όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό.
Οι τραυματισμοί είναι πάντα κομμάτι της δουλειάς μας. Στην λογική μας, ποτέ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ούτε οι παίκτες, ούτε οι προπονητές. Όσοι είμαστε υγιείς, πρέπει να παλέψουμε την Παρασκευή το βράδυ για τον μεγαλύτερό μας στόχο. Θέλουμε τους οπαδούς μαζί μας. Ξέρουμε πως θα είναι εκεί. Θα παλέψουμε μαζί για 40 λεπτά» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Σλούκας.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442