Η αγωνιστική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, όμως θα βρεθούν σήμερα (19.30) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι παίκτες θα παραβρεθούν στην Children day που διοργανώνει στο εστιατόριο Naos του γηπέδου η ΠΑΕ.
Οι μικροί οπαδοί του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Μια κίνηση της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα βρεθούν σήμερα οι Ρόουζ, Σιώπης, Δεληζησης, Γιουνές, Γκαρσία, Λάρσον, Σόουζα, Ντιγκινί , Βαλεριάνος και Κουέστα.
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι