Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Οι σκέψεις του Χιμένεθ για τον τελικό Κυπέλλου

ΑΕΚ : Οι σκέψεις του Χιμένεθ για τον τελικό Κυπέλλου

Το σχέδιο του προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, το πλάνο της 11αδας και ο πάγκος

Το προσεχές Σάββατο (8/5, 20:30) η ΑΕΚ έχει την τελευταία της ευκαιρία να… γλυκάνει την χρονιά. Η πορεία της στο πρωτάθλημα ήταν κάκιστη και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ που πάει για νταμπλ, διεκδικεί το 16ο Κύπελλο για να το πάρει μαζί της στην τροπαιοθήκη των γραφείων στο Μαρούσι. Καθόλου εύκολο με τον ΠΑΟΚ Πρωταθλητή και… φόρα για να πετύχει το πρώτο ιστορικό νταμπλ της ιστορίας του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ όμως προετοιμάζει τους παίκτες του στα Σπάτα για… τελικό-πόλεμο. Και θέλει δίπλα του τους καλύτερους μαχητές. Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός δεν έχει απουσίες και αναμένεται να παρατάξει στο ματς τους καλύτερους τους. Ο Τσιγκρίνσκι κέρδισε το δικαίωμα να είναι βασικός, με τον Οικονόμου στο πλάι του στα μετόπισθεν. Ο Μπάρκας κρατά την θέση του, όπως και ο Χουλτ αριστερά και ο Κρίστιτσιτς μεσοαμυντικά. Αυτοί που αλλάζουν είναι ο Γκάλο με τον Γαλανόπουλο που όλα δείχνουν ότι μένουν εκτός και οι Μπακάκης-Σιμόες τους αντικαθιστούν σε δεξί άκρο και χαφ αντίστοιχα.

Για την επίθεση της ΑΕΚ τα πράγματα είναι μετρημένα στο πλάνο του Χιμένεθ και απόλυτα δεδομένα. Με τον Μπογέ ανέτοιμο για 90λεπτο και την απουσία άλλης λύσης από… πίσω, ο Μπακασέτας θα είναι δεξιά στην επίθεση, ο Μάνταλος αριστερά και ο Λιβάγια κοντά στον Πόνσε με στόχο να σκοράρουν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πλέον, όμως υπάρχει… θέμα και ποιοι παίκτες θα πάρουν θέση στον πάγκο της ΑΕΚ, διότι όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και υπάρχει και ο κανονισμός για δύο μικρούς στην αποστολή των αγώνων Κυπέλλου. Και εκεί ο Χιμένεθ πρέπει να βρει τον τρόπο να χωρέσει τους κατάλληλους για το Σαββατιάτικο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024