Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Το θράσος και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια

ΝΔ: Το θράσος και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια

Η ΝΔ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα».

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις διακοπές τους σε πολυτελές σκάφος εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

«Στον σημερινό Τύπο αποκαλύπτεται και η ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας. Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, εκτός από πρωθυπουργική σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων απολαμβάνοντας όλα τα σχετικά προνόμια, ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Με λίγα λόγια λόγια «μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη»», αναφέρει η ΝΔ  .

«Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια», τονίζει η Πειραιώς σημειώνοντας ότι «τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία».

«Και τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα, μήπως και αποφύγει τη συντριβή του. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι βρισκόμαστε πια στο 2019 και όχι στο 2015 και οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά του και τις καταστροφικές επιλογές του», καταλήγει η ΝΔ.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024