Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παροχές - αντίδοτο στη... ναυτία του γιοτ

Παροχές – αντίδοτο στη… ναυτία του γιοτ

Επιχείρηση αλλαγής ατζέντας από τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο βαρύ κλίμα που έχουν διαμορφώσει το ζήτημα Πολάκη και οι αποκαλύψεις για τις πρωθυπουργικές διακοπές με το κότερο της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι n Πυρά από την αντιπολίτευση

Σε μια κίνηση πολιτικού και επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, αλλά ταυτόχρονα και σε μια προσπάθεια αλλαγής του κλίματος, προχώρησε χθες η κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, επιλέγοντας να ανακοινώσει ένα νέο «πακέτο» παροχών και φοροελαφρύνσεων, με την προσδοκία αυτό να λειτουργήσει στις κάλπες της 26ης Μαΐου για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Με δεδομένο, εξάλλου, τα περισσότερα μέτρα που ανακοινώθηκαν έχουν μετεκλογικό ορίζοντα (από το 2020), επανέρχονται στο προσκήνιο και τα σενάρια για εθνικές κάλπες ακόμη και τον Ιούνιο.

Μέσα στο βαρύ κλίμα που διαμορφώνουν το ζήτημα Πολάκη και οι αποκαλύψεις για τις πρωθυπουργικές διακοπές με το κότερο της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο Αλέξης Τσίπρας επιδώκει να αλλάξει ατζέντα με όπλο την οικονομία και να αποφύγει μια δοκιμασία κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης που ξεκινά σήμερα στη Βουλή.

Από το Ζάππειο, ένα χώρο από τον οποίο το καλοκαίρι του 2018 ανακοίνωσε – φορώντας γραβάτα – την έξοδο από το τρίτο Μνημόνιο, ο Τσίπρας έδωσε το έναυσμα για την προεκλογική εκστρατεία των τελευταίων 17 ημερών. Υπό το σύνθημα «ήρθε η ώρα των πολλών» και με υποσημείωση «για εμάς είναι δύναμη οι πολλοί», ο Πρωθυπουργός ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στις 26 Μαΐου για το πακέτο των μέτρων που εξήγγειλε. Παράλληλα τόνισε με έμφαση ότι θα επικυρωθεί αυτό το πακέτο και στις εθνικές εκλογές που προσδιόρισε για τις αρχές του προσεχούς Οκτωβρίου και τη λήξη του συνταγματικού βίου της κυβέρνησής του.

-Ποιος ο ρόλος του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου;

-Πώς χαρακτήρισε τα μέτρα ο πρωθυπουργός;

-Ποιο είναι το κλίμα στο εσωτερικό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ της Τετάρτης

Παροχές – αντίδοτο στη… ναυτία του γιοτ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024