Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VITA, την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

VITA, την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», VITA: το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα.

Με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», VITA: το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα.

Ζωή Δημητράκου. Υστερα από μία επιτυχημένη πορεία στο μπάσκετ, η Ζωή Δημητράκου βάζει νέους στόχους και τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Φέτος, λοιπόν, ζει τη ζωή στα καλύτερά της μέσα από την εκπομπή του «Vita» στο One Channel.

Μεταβολισμός. 5 ασκήσεις που του βάζουν «φωτιά». Οι πέντε αποδοτικότερες ασκήσεις που αυξάνουν τον μεταβαλικό ρυθμό, μετατρέπουν τα περιττά αποθέματα λίπους σε καύσιμη ύλη και με τις οποίες καίτε μέχρι και διπλάσιες θερμίδες συγκριτικά με άλλες ασκήσεις.

Οι ορμόνες της ευτυχίας. Την αναζητούμε στους άλλους, σε εξωτερικά ερεθίσματα, σε πρόσκαιρες χαρές, όμως η ευτυχία συνήθως δημιουργείται μέσα μας.

Ξεκαθαρίζουμε το μυαλό μας. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε στις σκέψεις μας ένα καλό «ξεκαθάρισμα» πού και πού. Τρόποι και κανόνες για να πετύχουμε το πνευματικό ξεκαθάρισμα.

Χοληστερίνη. Ρίξτε τη χαμηλά. Αν οι τιμές της χοληστερίνης σας έχουν την τάση να ανεβαίνουν, πρέπει να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Αλλαγές στο καθημερινό διαιτολόγιο μπορεί να επιφέρουν σημαντική μείωση της χοληστερίνης. Υπάρχουν, λοιπόν, συγκεκριμένες οδηγίες που αν τις ακολουθήσετε, σύντομα θα δείτε διαφορά.

Υγιή μαλλιά χωρίς ψαλίδα. Πώς θα απαλλαγείτε. Η γνωστή σε όλους μας ψαλίδα είναι η βασική ένδειξη ότι κάτι πρέπει να κάνετε με την κατάσταση των μαλλιών σας, αφού σας δείχνουν ότι έχουν ταλαιπωρηθεί και χρειάζονται επειγόντως περιποίηση.

Πώς θα μειώσετε τα λιπαρά στη διατροφή σας. Το λίπος είναι από τους χειρότερους εχθρούς της σιλουέτας μας, αλλά και της υγείας μας. Ωστόσο μπορούμε να το μειώσουμε σημαντικά, χωρίς να το στερηθούμε εντελώς, αρκεί να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις.

Summer loading. Υποδεχθείτε το καλοκαίρι ανανεωμένη ακολουθώντας την κατάλληλη προετοιμασία.

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS – BEAUTY – MODA

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024