Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Κάρολος άνοιξε το δικό του ξενοδοχείο

Ο πρίγκιπας Κάρολος άνοιξε το δικό του ξενοδοχείο

Ο πρίγκιπας Κάρολος δραστηριοποιείται πλέον στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις...

Στις 15 Μαΐου, ο πρίγκιπας Κάρολος  θα ανοίξει τις πόρτες του πρώτου του Bed and Breakfast, γνωστού ως Granary Lodge, στο κοινό. Το μικρό ξενοδοχείο 10 υπνοδωματίων έχει θέα στη Βόρεια Θάλασσα και βρίσκεται στο κτήμα του Κάστρου του Μέι στο Κέιθνες της Σκωτίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Κάστρο του Μέι ήταν κάποτε ιδιοκτησία της Βασιλομήτορος του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1952 έως το 1996. Αγόρασε την τότε εγκαταλελειμμένη έκταση και την ανακαίνισε πλήρως. Στη συνέχεια έγινε η κύρια κατοικία της στη Σκωτία μέχρι τον θάνατό της. Όμως, πριν πεθάνει, τη δώρισε στο Καταπίστευμα Mey Trust της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Τώρα, ο εγγονός της, πρίγκιπας Κάρολος, συνέχισε το έργο της με την περαιτέρω αποκατάσταση και καλεί τους επισκέπτες να διανυκτερεύσουν σαν βασιλείς στο ολοκαίνουριο Bed and Breakfast.

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με βικτοριανό στιλ, με έπιπλα από σκούρο ξύλο, με βελούδινα φλοράλ υφάσματα και οι τοίχοι είναι σε χρώματα παστέλ.

Αν και μπορεί να αποδειχθεί δημοφιλής προορισμός, ο πρίγκιπας δεν αναμένεται να πλουτίσει από αυτή την προσπάθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=35SbrE9l6z8

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Clarence House, της κατοικίας του πρίγκιπα Κάρολου, «το κατάλυμα θα ανήκει στο Καταπίστευμα του Κάστρου του Μέι της βασίλισσας Ελισάβετ και τα κέρδη που θα αντληθούν θα διοχετευθούν στη συντήρηση και αξιοποίηση του κτήματος ως τουριστικού προορισμού στα Βόρεια Χάιλαντς της Σκωτίας».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το όραμα του πρίγκιπα για το Granary Lodge υλοποιήθηκε και ελπίζουμε ότι η εξέλιξη σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα επισκέπτονται τη συγκεκριμένη περιοχή Σκωτίας για να βιώσουν όσα μοναδικά προσφέρει στους τουρίστες», δήλωσε όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο Ρόμπερτ Λόβι, υπεύθυνος του Ιδρύματος του πρίγκιπα Κάρολου.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024