Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά εδώ και λίγους μήνες ψάχνεται στο εξωτερικό.

Ο Μυτιληνιός εξτρέμ, ο οποίος είναι 21 ετών, έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, ωστόσο, στη συνέχεια παρουσίασε πτώση στην απόδοσή του και μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο έχασε και τη θέση του στην ενδεκάδα. Στο μυαλό του έχει ωριμάσει η σκέψη της μεταγραφής στο εξωτερικό. Δήλωσε, άλλωστε, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ότι θα ήθελε να δοκιμάσει τη τύχη του στο εξωτερικό, όπου οι συνθήκες, όπως είπε, είναι καλύτερες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το γραφείο που τον εκπροσωπεί κινείται κυρίως στις αγορές της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου.

«Εξασκώ τα αγγλικά»

Χαρακτηριστικός είναι και ο διάλογος με τον Διούδη στο instagram. Ο Χατζηγιοβάνης ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του από το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παρενέβη κι έθεσε την εξής απορία: «Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί μιλάς αγγλικά στους Έλληνες συμπαίκτες σου όταν ζητάς τη μπάλα;». Τότε, ο Χατζηγιοβάνης του απάντησε: «Θέλω να τα εξασκήσω»…

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάποια κρούση έως τώρα, ούτε φανερώνουν κάποια αγωνία να πουλήσουν τον Χατζηγιοβάνη. Αν έρθει προσφορά και είναι ικανοποιητική, πάντως, δεδομένα θα τη συζητήσουν και ενδεχομένως να μην έχουν ιδιαίτερες αντιρρήσεις. Επειδή, βέβαια, ότι ο Χατζηγιοβάνης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου, δύσκολα θα μπορέσει να φέρει περισσότερο από 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Γι’ αυτό και στο «τριφύλλι», σκοπεύουν να τον καλέσουν για επέκταση του συμβολαίου του και μία λογική αύξηση αποδοχών, προκειμένου αν έρθει πρόταση στο μέλλον να έχουν ένα πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.

Ο Χατζηγιοβάνης είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους με πάγιες ετήσιες αποδοχές 40.000 ευρώ, οι οποίες τη σεζόν που τελείωσε διπλασιάστηκαν, διότι έπιασε τα μπόνους συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιό σας