Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δεδομένα για τον Χατζηγιοβάνη που σκέφτεται το εξωτερικό

Τα δεδομένα για τον Χατζηγιοβάνη που σκέφτεται το εξωτερικό

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σκέφτεται τη μεταγραφή εκτός συνόρων. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει αντίρρηση να τον δώσει. Διαφορετικά θα τον καλέσει για επέκταση συμβολαίου κι αναπροσαρμογή αποδοχών

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά εδώ και λίγους μήνες ψάχνεται στο εξωτερικό.

Ο Μυτιληνιός εξτρέμ, ο οποίος είναι 21 ετών, έκανε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, ωστόσο, στη συνέχεια παρουσίασε πτώση στην απόδοσή του και μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο έχασε και τη θέση του στην ενδεκάδα. Στο μυαλό του έχει ωριμάσει η σκέψη της μεταγραφής στο εξωτερικό. Δήλωσε, άλλωστε, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ότι θα ήθελε να δοκιμάσει τη τύχη του στο εξωτερικό, όπου οι συνθήκες, όπως είπε, είναι καλύτερες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το γραφείο που τον εκπροσωπεί κινείται κυρίως στις αγορές της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου.

«Εξασκώ τα αγγλικά»

Χαρακτηριστικός είναι και ο διάλογος με τον Διούδη στο instagram. Ο Χατζηγιοβάνης ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του από το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παρενέβη κι έθεσε την εξής απορία: «Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί μιλάς αγγλικά στους Έλληνες συμπαίκτες σου όταν ζητάς τη μπάλα;». Τότε, ο Χατζηγιοβάνης του απάντησε: «Θέλω να τα εξασκήσω»…

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάποια κρούση έως τώρα, ούτε φανερώνουν κάποια αγωνία να πουλήσουν τον Χατζηγιοβάνη. Αν έρθει προσφορά και είναι ικανοποιητική, πάντως, δεδομένα θα τη συζητήσουν και ενδεχομένως να μην έχουν ιδιαίτερες αντιρρήσεις. Επειδή, βέβαια, ότι ο Χατζηγιοβάνης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου, δύσκολα θα μπορέσει να φέρει περισσότερο από 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Γι’ αυτό και στο «τριφύλλι», σκοπεύουν να τον καλέσουν για επέκταση του συμβολαίου του και μία λογική αύξηση αποδοχών, προκειμένου αν έρθει πρόταση στο μέλλον να έχουν ένα πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.

Ο Χατζηγιοβάνης είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους με πάγιες ετήσιες αποδοχές 40.000 ευρώ, οι οποίες τη σεζόν που τελείωσε διπλασιάστηκαν, διότι έπιασε τα μπόνους συμμετοχών.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024