Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο απολογισμός του Μαρτίνς - Ποιοι φοβούνται τον Ολυμπιακό

Ο απολογισμός του Μαρτίνς – Ποιοι φοβούνται τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε... γράμμα στον κόσμο του Ολυμπιακού μέσω Facebook - Τι ανέφερε στον απολογισμό του ο Πορτογάλος και τι διαπίστωσε για τους αντιπάλους

Τον απολογισμό της σεζόν 2018-19 έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με κείμενο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρθηκε στους στόχους που είχε θέσει ο σύλλογος στην αρχή της σεζόν, αλλά και στο γεγονός ότι στην Ελλάδα κέρδισε μια νέα οικογένεια, ένα νέο σπίτι και αισθάνθηκε την τιμή να καθοδηγεί τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο χτίσιμο της ομάδας, τα σημαντικά βήματα προόδου που έγιναν μέσα στη σεζόν, αλλά και στο γεγονός ότι δεν κατακτήθηκε κανένας τίτλος, κάτι που είναι βέβαιος ότι θα αλλάξει. «Δεν είμαι ούτε χαρούμενος, ούτε ικανοποιημένος, γιατί δεν κερδίσαμε κανένα τρόπαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας επιπλέον πως: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, μας φοβούνται όλο και περισσότερο και μας σέβονται».

Χρήζει δε επισήμανσης ότι ανέβασε στο Facebook ως συνοδευτικό και ένα σύντομο βίντεο με εναλλαγή φωτογραφιών περιλαμβάνοντας τον κόσμο, τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ και τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Αφού ολοκληρώθηκε η σεζόν 2018-19, είναι ώρα να κοιτάξουμε πίσω στη χρονιά. Μετά την πρώτη μου σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού, μπορώ να πω ότι κέρδισα μία νέα οικογένεια και ένα νέο σπίτι.

Από το ξεκίνημα, ήμουν απόλυτα αποφασισμένος να ξαναβάλω τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ήταν σημαντικό που γυρίσαμε τη σελίδα και που ξεκινήσαμε να ξαναχτίζουμε την ομάδα. Αλλά υπήρχε άλλος ένας σημαντικός στόχος: Να επαναφέρουμε την έννοια της ιστορίας και των αξιών του Ολυμπιακού: Από τους παίκτες ως το προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους.

Μία σταθερή μετάβαση δεν θα ήταν ποτέ απλή, αλλά η φανταστική συνεργασία μεταξύ όλων εμάς, μας έκανε να προχωρήσουμε σε όλες τις πτυχές. Η αφοσίωση όλων στον στόχο μας επέτρεψε να έχουμε ορισμένα φανταστικά επιτεύγματα.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην κινητήρια δύναμή μας: Τους οπαδούς μας, παθιασμένοι και απαιτητικοί, οι καλύτεροι των καλύτερων. Απαραίτητοι για όλη τη διαδικασία, για την ανάπτυξή μας ως ομάδα. Θέλω από εσάς το ίδιο που θέλετε εσείς από εμένα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, μας φοβούνται όλο και περισσότερο και μας σέβονται.

Αυτή η σεζόν μετάβασης, κατά τη διάρκεια της οποίας χτίσαμε ένα ισχυρό και σταθερό υπόβαθρο. Ωστόσο, δεν ήμουν λάθος. Δεν είμαι ούτε χαρούμενος, ούτε ικανοποιημένος, γιατί δεν κερδίσαμε κανένα τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μία αίσθηση που υπερνικά τα πάντα: Η τιμή να καθοδηγείς τον Ολυμπιακό.

Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά, αλλά και όλους μαζί».

Δείτε εδώ το ποστάρισμα του Πέδρο Μαρτίνς στο Facebook

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024