Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την καθυστέρηση που υπάρχει στην έκδοση Υπουργικής Απόφασης η οποία καθορίζει τους όρους, τις πρϋποθέσεις και τον χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ.

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει τις εκλογές το έχουν καταλάβει πια όλοι. Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα για να αποφύγει το αναπόφευκτο.

Απομένουν μόλις 19 μέρες από την 26η Μαΐου και παρά τις καθημερινές οχλήσεις της ΝΔ, το υπουργείο του Νίκου Παππά με φαιδρές δικαιολογίες καθυστερεί αδικαιολόγητα την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Αποφασης (ΚΥΑ) η οποία καθορίζει τους όρους, τις προϋποθεσεις και τον χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ» αναφέρει η ΝΔ για να προσθέσει.

«Το 2014, η αντίστοιχη απόφαση είχε εκδοθεί στις 30 Απριλίου. Δηλαδή 25 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Καλούμε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να εκδώσει σήμερα κιόλας την σχετική απόφαση. Οι εκλογές δεν είναι διακοπές για να τις αποκρύψουν από τους πολίτες».