Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης - Δούρου γλεντάνε τρεις μέρες μετά τις ποινικές διώξεις για το Μάτι

Πολάκης – Δούρου γλεντάνε τρεις μέρες μετά τις ποινικές διώξεις για το Μάτι

Δεν πολυστεναχωρήθηκαν με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης να ασκήσουν διώξεις για το έγκλημα με τους 100 και πλέον νεκρούς. Πήραν την παρέα τους και πήγαν να το γλεντήσουν με σέλφις, μαντινάδες και οινοποσία

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να ήταν κουρασμένος και να πήγε διακοπές με το κότερο της Κ. Παναγοπούλου λίγες εβδομάδες από την τραγωδία στο Μάτι, υπάρχουν όμως κι άλλοι πολλοί… αναίσθητοι.

Το θράσος του Παύλου Πολάκη και της Ρένας Δούρου είναι γνωστό άλλωστε. Το έχουν αποδείξει με τη στάση τους μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Οταν ο Πολάκης «ξεχνούσε» τους νεκρούς ή «τρόλαρε» τη ΝΔ συνδέοντας το Μάτι με τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Κι όταν η Δούρου μιλούσε για «στραβή στη βάρδια της» και μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.

Μια φωτογραφία από το facebook του ιδιαίτερα δραστήριου Παύλου Πολάκη δείχνει όμως το απροκάλυπτα απύθμενο θράσος τους.

Είναι 8 Μαρτίου, τρεις ημέρες από την άσκηση ποινικών διώξεων για το έγκλημα στο Μάτι. Διώξεις οι οποίες αφορούν και τη Ρένα Δούρου η οποία, όμως, δε φαίνεται να πολυσκάει γι’ αυτό. Πήρε την παρέα της, πήρε και τον Παύλο Πολάκη και πήγαν σε ταβέρνα για να «γλεντίζουν», όπως λέει και ο αψύς Σφακιανός.

Οπως προκύπτει από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ανήρτησε ο κ. Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό, δεν έχασε το κέφι της η κ. Δούρου και με τον Πολάκη επιδόθηκαν σε γλέντια, σέλφις και οινοποσία μετά της παρέας τους.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στην ταβέρνα Ραέτι στους Αμπελόκηπους ενώ ο Πολάκης από εκεί πόσταρε και την εξής μαντινάδα: «Χέρια που δεν αρπάξανε ξένο ψωμί να φάνε/ αυτά κρατούνε την τιμή όσο βαριά και να ‘ναι…».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024