Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης: Το εφοπλιστικό δωράκι στον Τσίπρα θλιβερή εξέλιξη ενός πολιτικά μεταλλαγμένου πρωθυπουργού

Λαφαζάνης: Το εφοπλιστικό δωράκι στον Τσίπρα θλιβερή εξέλιξη ενός πολιτικά μεταλλαγμένου πρωθυπουργού

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις διακοπές που έκανε με θαλαμηγό, μόλις 25 ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις διακοπές που έκανε με θαλαμηγό, μόλις 25 ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Με δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης κάνει λόγο για «εφοπλιστικό δωράκι» και για «μοιραία εξέλιξη ενός μεταλλαγμένου πρωθυπουργού».

Ολόκληρη η δήλωση του Π. Λαφαζάνη:

Το εφοπλιστικό δωράκι των διακοπών με κότερο προς τον Αλ. Τσίπρα δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία αλλά την μοιραία θλιβερή και αναμενόμενη εξέλιξη ενός πρωθυπουργού που μεταλλάχθηκε πολιτικά και παραδόθηκε απολύτως στην ολιγαρχία, στις τράπεζες, στους βαρόνους, στις πολυεθνικές εταιρείες και στα ξένα κέντρα αποικιοποίησης της χώρας.

Από την άλλη συνιστά μείζονα υποκρισία η στάση της ΝΔ, που συνεχίζει να αποκαλεί «αριστερό» έναν πρωθυπουργό, όπως ο Αλ. Τσίπρας, που ανταγωνίζεται επαξίως τις πιο κακές πλευρές της πολιτικής της. Ενώ ακόμα μεγαλύτερη υποκρισία αποτελεί να βλέπουμε τη ΝΔ να αγανακτεί, δήθεν, για τις «σκαφάτες» προκλήσεις του Αλ. Τσίπρα, προκλήσεις που συνιστούν μία, σχεδόν, αδιαπραγμάτευτη «κανονικότητα» για τα ηγετικά της κλιμάκια, ώστε να μη σχολιάζονται από κανέναν.

Αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θέλουν να μετατρέψουν σε πολιτικό θηριοτροφείο τον προεκλογικό αγώνα, με τα προβλήματα του τόπου κάτω από το χαλί, αυτό δεν σημαίνει ότι ο λαός θα συμπαρασυρθεί σε έναν παρακμιακό κατήφορο που θα φέρει ως μόνο σίγουρο νικητή των εκλογών μια χώρα με ενταφιασμένες τις ελπίδες και το μέλλον της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024