Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Ο 52χρονος αρνείται τη δολοφονία της αδερφής του

Παλαιό Φάληρο: Ο 52χρονος αρνείται τη δολοφονία της αδερφής του

Παράλληλα με τον φερόμενο ως δράστη συνελήφθη και ένας φίλος του, ο οποίος τον έκρυβε στο σπίτι του στον Κάλαμο, στο διάστημα που τον αναζητούσε η αστυνομία.

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία της 53χρονης αδερφής του στο Παλαιό Φάληρο, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη χθες το απόγευμα, έξω από το διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ευριπίδου, στην Καλλιθέα.

Ο 52χρονος αρνείται πεισματικά να μιλήσει στους αστυνομικούς και επαναλαμβάνει συνεχώς έως αυτή την ώρα «δεν γνωρίζω τίποτα, για ποιο έγκλημα μου μιλάτε»…

Σημειώνεται, ότι παράλληλα με τον φερόμενο ως δράστη συνελήφθη και ένας φίλος του, ο οποίος τον έκρυβε στο σπίτι του στον Κάλαμο, στο διάστημα που τον αναζητούσε η αστυνομία. Ο φίλος του 52χρονου κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Την προανάκριση για την ανθρωποκτονία της 53χρονης δασκάλας, που διαπράχθηκε, την περασμένη Πέμπτη, στην οδό Τρίτωνος, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024