Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψινάκης στο One Channel για Μάτι: Τα ίδια θα έκανα και σήμερα – Ημουν εκεί αλλά δεν εμφανιζόμουν

Ψινάκης στο One Channel για Μάτι: Τα ίδια θα έκανα και σήμερα – Ημουν εκεί αλλά δεν εμφανιζόμουν

Στην εκπομπή του Δημήτρη Μανιάτη και της Αθηναΐδος Νέγκα του One Channel μίλησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, «ανοίγοντας» τα χαρτιά του.

Στην εκπομπή του Δημήτρη Μανιάτη και της Αθηναΐδος Νέγκα του One Channel μίλησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, «ανοίγοντας» τα χαρτιά του.

«Ηρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή One Talk, για την τραγωδία στο Μάτι.

«Δε μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα» πρόσθεσε.

Στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την 23η Ιουλίου και ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι  είπε ότι «δεν έχω αποτύχει», ενώ πρόσθεσε ότι σημασία δεν έχουν οι τηλεδίκες, αλλά τι θα πει η Δικαιοσύνη. Πρόσθεσε, δε, ότι «μου ρίχνουν λάσπη γιατί είμαι celebrity».

Ερωτηθείς για το ηχητικό ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά, όπου ακούγεται να ζητάει να σώσουν το σπίτι του τη στιγμή που η πυρκαγιά μαινόταν, εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα έγινε πριν εξαπλωθεί η φωτιά.

«Στο Δήμο ό,τι ήταν να κάνω το έκανα» τόνισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει ξανά υποψήφιος τόσο στο Δήμο Μαραθώνα, όσο και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς και στην Περιφέρεια.

O ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες».

Οι «Πολίτες», όπως δήλωσε, είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από ανάγκη. «Η ανάγκη που προέκυψε είναι ότι τα 10 εκατομμύρια που ψηφίζουν στην Ελλάδα και στις πόλεις της Ευρώπης, οι Έλληνες που ζούνε έξω, τα 4 εκατομμύρια δεν πάνε να ψηφίσουν καν» δήλωσε ο κύριος Ψινάκης, αναφέροντας ότι οι πολίτες έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες εκλογές.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024