Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη Μόσχα: Δεκατρείς οι νεκροί από την πυρκαγιά σε αεροσκάφος

Τραγωδία στη Μόσχα: Δεκατρείς οι νεκροί από την πυρκαγιά σε αεροσκάφος

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν, έξι τραυματίστηκαν. Ένας αριθμός επιβατών αγνοείται

Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί από την πυρκαγιά και την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε σήμερα ένα αεροσκάφος της εταιρείας Aeroflot στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, μετέδωσε το πρακτορείο Tass επικαλούμενο ιατρικές πηγές.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν, έξι τραυματίστηκαν. Ένας αριθμός επιβατών αγνοείται», είπε η πηγή αυτή.

Το πλήρωμα του Sukhoi Superjet 100, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για το Μουρμάνσκ, επιβεβαίωσε ότι λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα όργανα του.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αεροπλάνο χτύπησε δύο φορές στον διάδρομο κατά την προσγείωσή του», είπε ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Ρωσίας.

Η εταιρεία Aeroflot στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση SU 1492 «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έχει πλέον κατασβεστεί.

«Προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια σε όσους την χρειάζονταν», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι έχει ήδη συσταθεί μία επιτροπή για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Δυο παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς

Δύο παιδιά είναι μεταξύ των 13 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το απόγευμα, όταν ένα αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες κάνοντας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, ανακοίνωσε η ρωσική Επιτροπή Ερευνών.

Από τους τραυματίες, οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βισνέφσκι. Άλλοι δύο έχουν εισαχθεί στην κλινική Σκλιφοσόφσκι, και η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή, ενώ τρεις μεταφέρθηκαν σε ένα νοσοκομείο του Χίμκι.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024