Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικός Κυπέλλου με 12.000 οπαδούς ο καθένας

Τελικός Κυπέλλου με 12.000 οπαδούς ο καθένας

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τις έντονες πιέσεις που δέχθηκε από την FIFA αποφασίζει σύμφωνα με πληροφορίες να έχει κόσμο ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά με το μικρότερο δυνατό ποσοστό για την κάθε ομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και μετά τις έντονες πιέσεις που δέχθηκε από την FIFA αποφάσισε ο φετινός τελικός ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους να διεξαχθεί με κόσμο.

Αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική από την άποψη πως υπήρχε η σκέψη, ο φόβος που επικρατούσε πως ο τελικός μετά τα γεγονότα που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια να γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο Βασιλειάδης αφού άκουσε και τις εισηγήσεις της Αστυνομίας φέρεται να έχει πάρει την απόφαση πως οι δύο μονομάχοι να μοιραστούν από 12.000 εισιτήρια. Σίγουρα ο αριθμός είναι πολύ μικρός για να καλύψει τις ανάγκες των δύο ομάδων καθώς η ζήτηση ειδικά για τους Πρωταθλητές είναι τεράστια.

Όμως πρόκειται για μια εξέλιξη σημαντική που θα βοηθήσει να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα (29/4).

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναμένεται αύριο να δημοσιοποιήσει την απόφαση του για την οποία λέγεται πως έχουν ενημερωθεί και οι δύο ομάδες σήμερα το μεσημέρι και έχουν αρχίσει να κάνουν τα κουμάντα τους. Να θυμίσουμε πως οι δύο ΠΑΕ θα λάβουν από την ΕΠΟ άλλες περίπου 2-2.500 προσκλήσεις.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024