Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά με Μπαρτσελόνα ο Σαλάχ, όχι ο Φιρμίνο

Κανονικά με Μπαρτσελόνα ο Σαλάχ, όχι ο Φιρμίνο

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό απέναντι στη Νιούκαστλ, όμως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, σε αντίθεση με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Ο αιγύπτιος σταρ των κόκκινων κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των καρακαξών.

Παρά το γεγονός πως ο τραυματισμός φάνηκε και ήταν επικίνδυνος και σοβαρός, ο Σαλάχ θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αντίθετα εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, αφού ο τραυματισμός που έχει υποστεί είναι πολύ ύπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Όταν επιστρέψαμε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα είχε δει κανονικά το ματς και ήταν μια χαρά. Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε, γιατί δέχτηκε ένα γερό χτύπημα στο κεφάλι» τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ, που σε αντίθεση με τον Αιγύπτιο απέκλεισε τη συμμετοχή του Ρομπέρτο Φιρμίνο στον επαναληπτικό.

«Δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης και το υπόλοιπο της σεζόν. Ο τραυματισμός του αποδείχτηκε πολύ ύπουλος. Όλοι περιμέναμε πως θα επιστρέψει γρηγορότερα, ακόμη και ο ίδιος, αλλά δεν είναι πιθανό να παίξει την Τρίτη» τόνισε ο γερμανός τεχνικός.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024