
Τίτλοι τέλους στη σχέση Αραβανή – Οικονομόπουλου
Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλοςυ στη σχέση τους
Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, φαίνεται ότι χώρισαν (ξανά). Μια σχέση που τους τελευταίους μήνες μάλλον είχε πολλές διακυμάνσεις, έφτασε στο τέλος της.
Η είδηση πως Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος χώρισαν, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Ολα λάθος».
Η σχέση του μοντέλου και του τραγουδιστή, φαίνεται πως περνούσε κρίση το τελευταίο καιρό, καθώς οι φήμες τους ήθελαν ξανά χώρια στις αρχές του έτους.
«Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή δεν πέρασαν το Πάσχα μαζί και χθες που εκείνος είχε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, εκείνη έλαμψε δια της απουσίας της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασε μια φωτογραφία από το Καβούρι. Γνωρίζω ότι δεν μένουν πια μαζί, έχουν χωρίσει πριν από το Πάσχα. Δεν ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός, ήταν βελούδινος», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ox5KOdgTz3I
- Τα καρφιά του Σβιντέρσκι για τον Μπενίτεθ και το μέλι για τον Λουτσέσκου
- Η Σίντι Λόπερ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για μια παρεξήγηση 40 ετών
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Pegasus, Predator και τα ερωτήματα πληθαίνουν μετά τις αποκαλύψεις για τον Κούλογλου
- Θεσπρωτία: Συνελήφθη μέλος της συμμορίας που απέσπασε από ηλικιωμένη 180.000€ πριν μια εβδομάδα
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Σπάτα: Είχε σταλεί μήνυμα από το 112
- Αποκάλυψη στην Ισπανία για παίκτη που μίλησε ο Ομπράντοβιτς




