Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χωρισμός από το πουθενά στην εγχώρια showbiz

Χωρισμός από το πουθενά στην εγχώρια showbiz

Το ζευγάρι χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου

Λίγο μετά τον ξαφνικό χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, άλλο ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς έπειτα από επτά χρόνια έγγαμου βίου, η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης βάζουν τέλος στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το znews.gr το ζευγάρι αποφάσισε να τελικά να χωρίσει, καθώς η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες, παρά τις αρκετές και σοβαρές προσπάθειες που η εντυπωσιακή ηθοποιός και ο γνωστός δικηγόρος έκαναν για να σώσουν τον γάμο τους.

Η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η Νικολέττα Καρρά έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Το φετινό Πάσχα βρήκε τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττατζή χωριστά, καθώς εκείνος βρέθηκε στην Κύπρο με τους συγγενείς του, ενώ η Νικολέττα Καρρά στην Ελούντα της Κρήτης, καλεσμένη του οικογενειακού τους φίλου, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

https://www.instagram.com/p/Bob_KipiShE/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Nikoletta Karra (@nicolekarra_official) on

ω

Ο ξαφνικός χωρισμός

Για πολλούς η είδηση του χωρισμού τους, προκάλεσε έκπληξη, καθώς το ζευγάρι έκανε συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε συνεντεύξεις της μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της και τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι το ζευγάρι θα αποφάσιζε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Νικολέττα Καρρά πριν καιρό δήλωνε: «Αν δεν έβρισκα τον σύζυγό µου, δεν θα παντρευόµουν, ποτέ. Είµαστε µαζί επτά χρόνια. Ο Φώτος είναι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μπορώ να µιλάω για τον άντρα µου ώρες ατελείωτες.»!

Και είχε προσθέσει: «Νιώθω πολύ περισσότερα πράγµατα από τότε, από το πρώτο ραντεβού, πολύ πιο ουσιαστικά. Είµαι πάντα ερωτευµένη µαζί του, κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Ξέρω µετά από τόσα χρόνια ότι είναι ο άνθρωπος που θα αγαπώ πάντα ό,τι και αν συµβεί, είναι η µοναδική οικογένειά µου.»!

Θυμίζουμε πως η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρευτήκαν στην Κύπρο το 2012 και αναμφίβολα η Νικολέττα ήταν μια από τις εντυπωσιακές νύφες.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024