Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδου: Αμήχανη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Χρηστίδου: Αμήχανη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη έκανε σήμερα Σάββατο η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της «Έλα χαμογέλα» και χαμογελαστή καλωσόρισε τους τηλεθεατές μετά από αρκετές ημέρες απουσίας λόγω Πάσχα, ενώ ρώτησε τους συνεργάτες πώς πέρασαν στις πασχαλινές τους διακοπές.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδειχνε λίγο αμήχανη μπροστά στην κάμερα καθώς όλοι περίμεναν να κάνει έστω ένα σχόλιο για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική showbiz.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου στα πρώτα της λεπτά στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της.

Oι ξαφνικοί τίτλοι τέλους

Tίτλοι τέλους έπεσαν για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι ανακοίνωσε πρόσφατα μέσα από τα social media ότι τραβούν δρόμους χωριστούς.

Την κοινή ανακοίνωση του χωρισμού επέλεξαν να κάνουν γνωστή οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram γράφοντας:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.»

«Δυο λόγια» 

Από το πατρικό της, όπου βρέθηκε για τις γιορτές του Πάσχα, η Σίσσυ Χρηστίδου, με εμφανή συναισθηματική φόρτιση, μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη σε βίντεο στο YouTube.

«Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής. Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε με τον Θοδωρή να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι και σαν σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί», είπε η Σίσσυ Χρήστιδου.

«Θα είμαστε όμως [μαζί] σαν οικογένεια – οικογένεια αγαπημένη, ό,τι και να γίνει και ότι και να συμβεί για τα δύο μας παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ. Πάντα θα μας κρατάνε μαζί και πάντα θα μας κρατάνε στον ίδιο δρόμο. Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία», πρόσθεσε.

«Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση και απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι μετέωρο το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Είμαστε και οι δύο μπερδεμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτό γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν να είμαστε ένα και θέλουμε το χρόνο και τον χώρο για να δούμε πώς όλο αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει με έναν τρόπο ιδανικό για μας και για τα παιδιά μας, παραμένοντας οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και κατέληξε: «Ήθελα να σας εκφράσω την αγάπη μου και να σας επιστρέψω όσο μπορώ αυτή την τεράστια αγκαλιά που μας έχετε κάνει αυτές τις ημέρες. Είναι πραγματικά πολύτιμη για εμένα. Να έχετε ένα όμορφο Πάσχα».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024