Τo τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, με τίτλο «The Long Night» προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και από τότε, η επική σκηνή με την Arya Stark να σκοτώνει τον Night King, έχει γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης σε social media αλλα και σε ολόκληρο το Διαδίκτυο.

Ο τρόπος με τον οποίο η μικροκαμωμένη Arya Stark έδωσε τέλος στη μάχη εναντίον των νεκρών, προκάλεσε σοκ και θαυμασμό στους ανά τον κόσμο θαυμαστές της σειράς, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτή που θα έσωζε την ανθρωπότητα από τον όλεθρο.

H viral στιγμή του Game of Thrones :

Και κάπως έτσι, μέσα σε λίγη ώρα η στιγμή που η Arya Stark άφησε το μαχαίρι της να πέσει από το ένα χέρι στο άλλο, πριν το καρφώσει στον Night King, έγινε η νέα διαδικτυακή πρόκληση που γεννήθηκε στα social media, με τους φανατικούς φαν του Game of Thrones, να δημιουργούν τις δικές τους «επικές στιγμές».

Ο κόσμος του Ίντερντ, έχει μετατρέψει την κίνηση αυτή σε challenge και με το hashtag #AryaChallenge δημοσιεύουν βίντεο στο Twitter, το οποίο έχει γεμίσει με χιουμοριστικά στιγμιότυπα.

Για να παίξετε κι εσείς το Arya Challenge πρέπει να σηκώσετε το ένα χέρι ψηλά κρατώντας κάποιο αντικείμενο, να το αφήσετε να πέσει στο άλλο χέρι και να προσποιηθείτε ότι καρφώνετε κάποιον με αυτό.

Δείτε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά βίντεο του Arya Challenge: