Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τις διακοπές με τον Πολάκη, ο Τσίπρας περιοδεύει στην Κρήτη

Μετά τις διακοπές με τον Πολάκη, ο Τσίπρας περιοδεύει στην Κρήτη

Μετά τις διακοπές που έκανε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη θέλοντας έτσι να στείλει το μήνυμα προς την Αντιπολίτευση αλλά και το εσωτερικό του κόμματος ότι  στηρίζει μέχρι τέλους τον... αψύ Σφακιανό, ο ο πρωθυπουργός ξεκινάει σήμερα, διήμερη περιοδεία στην Κρήτη

Μετά τις διακοπές που έκανε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη θέλοντας έτσι να στείλει το μήνυμα προς την Αντιπολίτευση αλλά και το εσωτερικό του κόμματος ότι  στηρίζει μέχρι τέλους τον… αψύ Σφακιανό, ο ο πρωθυπουργός ξεκινάει σήμερα, διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, προκειμένου να εγκαινιάσει και να επιθεωρήσει έργα στο νησί.

Ο κ. Τσίπρας στις 11 το πρωί θα επιθεωρήσει την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαράς. Οι εργασίες για την κατασκευή του δρόμου, στο τμήμα από την Αγία Βαρβάρα έως τον Απομαρμά που ξεκίνησαν το 2016, βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους και η παράδοση του δρόμου είναι θέμα ημερών, γεγονός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ,  που έρχεται να ικανοποιήσει ένα αίτημα χρόνων της περιοχής, που σχετίζεται όχι μόνο με την μείωση του χρόνου μετακίνησης από τη Μεσαρά στο Ηράκλειο, αλλά κυρίως σε ότι αφορά την αυξημένη οδική ασφάλεια που θα παρέχει.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια θα εγκαινιάσει το τμήμα του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, Γούβες – Χερσόνησος που παραδόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες ημέρες, παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη. Αποτελεί, μάλιστα, τμήμα ενός έργου ύψους 51 εκατ. ευρώ, το οποίο παρέμενε στάσιμο επί χρόνια, ενώ σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του, αποτελεί ένα οδικό έργο στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στηθαίο και ΛΕΑ.

Επιπλέον ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Δήμο Αρχάνων Αστερουσίων, ενώ στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό, σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη, ο Σπύρος Δανέλης, ο Ρος Ντέιλι και ο Θεόδωρος Δουλουμπέκης.

Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Τη Δευτέρα η πρόταση μομφής κατά Πολάκη

Εν τω μεταξύ, η αξιωματική αντιπολίτευση αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη την πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη μετά τις χυδαιότητες κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Η ΝΔ σήκωσε από την πρώτη στιγμή το θέμα Πολάκη ζητώντας την απομάκρυνσή του ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με βουλευτές και υπουργούς να υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά Πολάκη δε συνάδει με το ήθος της Αριστεράς.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024