ΝΔ: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει τη Χρυσή Αυγή
Στο δημοσίευμα της Wall Street Journal για τη δίκη της Χρυσή Αυγής αναφέρθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαστρογεωργίου.
Στο δημοσίευμα της Wall Street Journal για τη δίκη της Χρυσή Αυγής αναφέρθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαστρογεωργίου.
«Η δίκη της Χρυσής Αυγής “προχωρά με ρυθμούς σαλιγκαριού”, γράφει σε δημοσίευμά της η WSJ. Την ίδια ώρα, ο υπόδικος υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, κάνει χρήση της τροπολογίας ΣΥΡΙΖΑ για να μην παραδώσει την έδρα του και να διατηρήσει τη βουλευτική του ασυλία», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:
«Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση από τη μία παριστάνει πως μάχεται την ακροδεξιά και από την άλλη κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει τους χρυσαυγίτες. Για ακόμη μία φορά η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σπάει κάθε ρεκόρ».
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.