
Πρώτη παραίτηση στην Κύπρο για τον serial killer
Την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικόλαου έκανε αποδεκτή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικόλαου έκανε αποδεκτή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
O κ. Νικολάου έχει ουσιαστικά προαναγγείλει την παραίτησή του εξαιτίας των αποκαλύψεων και των παραλήψεων της κυπριακής αστυνομίας στην υπόθεση του «Ορέστη». Ο ίδιος έφθασε λίγο πριν τις 10:00 στο Προεδρικό, χωρίς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, για να ενημερώσει από κοντά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μετά από δύο σχεδόν ώρες.
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας



