Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση αγνώστων σε γυμναστήριο συγγενούς του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Επίθεση αγνώστων σε γυμναστήριο συγγενούς του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Οι δράστες, όπως καταγγέλλει ο κ. Νικολαΐδης, έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και τον γυάλινο πίνακα που έφερε την φωτογραφία του ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο

Γυμναστήριο αθλητικού συλλόγου που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ολυμπιονίκη και υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο στόχαστρο επίθεσης άγνωστων τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι δράστες, όπως καταγγέλλει ο κ. Νικολαΐδης, έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και τον γυάλινο πίνακα που έφερε την φωτογραφία του ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο.

Την επίθεση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο ίδιος ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, συνοδεύοντάς την από φωτογραφικό υλικό, αλλά και ένα μήνυμα προς τους δράστες: «Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς, θα ήθελα να τους πω, ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή».

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα στην Πτολεμαϊδα ο Α. Νικολαϊδης και ο συνυποψήφιός του για την ευρωβουλή Κ. Αρβανίτης έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών από συγκεντρωμένους που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024