Σύμφωνα με τους Βέλγους, η Άντερλεχτ θέλει να… απαλλαγεί από τον Όγκιεν Βράνιες και η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να τον αποκτήσει. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το αγκάθι φαίνεται πως είναι το οικονομικό κομμάτι του deal.
Δημοσίευμα της voetbalnieuws.be αναφέρει ότι ο έμπειρος στόπερ κερδίσει 800.000 ευρώ ετησίως στην Άντερλεχτ, το οποίο σημαίνει ότι δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο ψηλά αμειβόμενους παίκτες στην ομάδα των Βρυξελλών.
Ωστόσο ο ίδιος δεν θα ρίξει το κασέ του και η Άντερλεχτ δεν θα δεχθεί να τον παραχωρήσει, αν η Ένωση δεν καλύψει απόλυτα τις οικονομικές απαιτήσεις του.
Οι Κιτρινόμαυροι από πλευράς τους είναι διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον παίκτη με ένα πόσο κοντά στα 400.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει και τα 450.000 μαζί με τα μπόνους.
Δηλαδή δεν πρόκειται να καταβάλουν πάνω από το 50% του συμβολαίου του. Ο βέλγικος σύλλογος θα πρέπει να αναλάβει τα… εναπομείναντα, όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν φαίνονται πρόθυμοι να συμφωνήσουν σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.