Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Και ο Παναθηναϊκός μιλάει με την Αδριατική Λίγκα»

«Και ο Παναθηναϊκός μιλάει με την Αδριατική Λίγκα»

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα, αποκαλύπτοντας ότι και ο Παναθηναϊκός εξετάζει αυτήν την πιθανότητα.

Ο Πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, σε δηλώσεις του σε Μέσο της Σερβίας, τόνισε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Αδριατικής, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ενώ όπως ανέφερε αν το αίτημα των Ερυθρόλευκων γίνει δεκτό τότε θα είναι διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «novosti.rs»:
«Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας. Πρόσφατα, μίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού και μου εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Εάν τελικά γίνει αποδεκτό το αίτημα και η ομάδα του Πειραιά μπει στην Αδριατική λίγκα, τότε θα είναι για τουλάχιστον τρία χρόνια. Τους θέλουμε όλους.

Οι ομάδες που απαρτίζουν την Αδριατική λίγκα θα πρέπει να σκεφτούν και να επιδείξουν μία συνολική στάση, αλλά είναι σημαντικό να μην αποτραπεί το ενδιαφέρον για το μπάσκετ της περιοχής μας».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024