Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του αριθμού των θυμάτων του serial killer που συγκλονίζει την Κύπρο, η σύζυγος του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ύψωσε ασπίδα προστασίας υπέρ του συζύγου της

Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του αριθμού των θυμάτων του serial killer που συγκλονίζει την Κύπρο, η σύζυγος του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ύψωσε ασπίδα προστασίας υπέρ του συζύγου της.

Με ανάρτηση της στο facebook, η κ. Ειρήνη Μυλωνά Χρυσοστόμου, για πρώτη φορά σχολίασε ανοικτά τα πυρά που δέχεται τόσο προσωπικά ο σύζυγός της, όσο και ο θεσμός της Αστυνομίας γενικότερα, υποστηρίζοντας πως είναι «το λιγότερο άδικο, επιπόλαιο και ατυχές, να τους κατηγορούμε, να τους επικρίνουμε και να τους μηδενίζουμε για αυτά που μας κατέβηκε ότι θα έπρεπε να κάνουν ενώ την αράζουμε στον καναπέ μας».

Η ανάρτηση της συζύγου του Αρχηγού δεν πέρασε απαρατήρητη και δέχθηκε πάνω από 100 σχόλια από πολίτες, με κάποιους να συμφωνούν και κάποιους να διαφωνούν με το περιεχόμενο της δημόσιας τοποθέτησής της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr