Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ινδονησία: Τουλάχιστον 40 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι εξαιτίας πλημμυρών

Ινδονησία: Τουλάχιστον 40 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι εξαιτίας πλημμυρών

Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί και δεκάδες οι αγνοούμενοι από τις σαρωτικές πλημμύρες και κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις στη νήσο Σουμάτρα της Ινδονησίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι Αρχές

Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί και δεκάδες οι αγνοούμενοι από τις σαρωτικές πλημμύρες και κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις στη νήσο Σουμάτρα της Ινδονησίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι Αρχές.

Περίπου 12.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, την ώρα που εκατοντάδες κτίρια, γέφυρες και δρόμοι καταστράφηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που πλήττουν εδώ και αρκετές ημέρες την επαρχία Μπενγκουλού.

Οι διασώστες θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τις πληγείσες περιοχές με βάρκες, προκειμένου να διανείμουν βοήθεια σε περίπου 13.000 ανθρώπους.

Χιλιάδες πληγέντες έχουν καταλύσει σε προσωρινά καταφύγια, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για την εμφάνιση επιδημιών εξαιτίας της έλλειψης πόσιμου νερού.

Οι εκτοπισμένοι κάτοικοι έχουν ανάγκη από σκηνές, τρόφιμα, πόσιμο νερό και βάρκες, ενώ είναι απαραίτητα και βαρέα μηχανήματα για την κατασκευή προσωρινών γεφυρών.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024