Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Ξεσπά κατά του δημάρχου ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη

Καλαμάτα: Ξεσπά κατά του δημάρχου ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη

Για έλλειψη ανθρωπιάς κατηγορεί ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη τον δήμαρχο Καλαμάτας, για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του μετά το δυστύχημα. Στο συγκλονιστικό μήνυμά του τον κατηγορεί επίσης για έλλειψη σχεδιασμού ώστε να αποφευχθούν τέτοιες τραγωδίες. «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης» τονίζει.

Για έλλειψη ανθρωπιάς κατηγορεί ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος λίγες ώρες μόνο μετά το δυστύχημα έσπευσε να πει ότι το έθιμο δεν θα καταργηθεί γιατί «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις».

«Στο DNA των Μεσσήνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα» είναι η αποστομωτική απάντηση του γιου του εικονολήπτη που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας, λόγω αυτού ακριβώς του εθίμου.

Στο συγκλονιστικό μήνυμά του που ξεχειλίζει από πόνο, αξιοπρέπεια και ορθολογισμό τον κατηγορεί επίσης για έλλειψη σχεδιασμού και προγράμματος ώστε να αποφευχθούν τέτοιους είδους περιστατικά, καθώς «επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα».

«Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα…» τονίζει το παιδί που χθες έχασε τόσο άδικα και απρόσμενα τον πατέρα του.

«Καλή επιτυχία, ‘κύριε’ δήμαρχε, στις προσεχείς εκλογές. Με λύπη για τις δηλώσεις σας και τη στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου» καταλήγει στο μήνυμά του.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του παιδιού

«Κύριε Νίκα, αυτή η δήλωση δεν σας τιμά καθόλου. Οι κορδελίτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Τη μητέρα μου τη γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρ’ όλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.

Στο DNA των Μεσσήνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία, ‘κύριε’ δήμαρχε, στις προσεχείς εκλογές. Με λύπη για τις δηλώσεις σας και τη στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου».

κύριε Νίκα αυτή η δήλωση δε σας τιμά καθόλου. Τις κορδελιτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά…

Δημοσιεύτηκε από Nektarios Theodorakakis στιςΔευτέρα, 29 Απριλίου 2019

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024