Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1 : Σίφουνας ο Μπότας, άπιαστη η Mercedes

Formula 1 : Σίφουνας ο Μπότας, άπιαστη η Mercedes

Η Mercedes έχει κατακτήσει τις δύο πρώτες θέσεις και στα τέσσερα πρώτα γκραν πρι του 2019 - Απειλεί τον ομόσταβλο Χάμιλτον ο Μπότας

Ο Μπότας έκοψε πρώτος την καρό σημαία στο Μπακού και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε τέσσερα Grand Prix στη φετινή σεζόν, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο ομόσταβλός του, Λιούς Χάμιλτον. Τα Ασημένια Βέλη έκαναν το 1-2 για μια ακόμα φορά και απέδειξαν περίτρανα ότι είναι… αχτύπητα.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull. Στην πέμπτη θέση κατετάγη ο Λεκλέρκ με Ferrari, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Πέρες (Racing Point) Σάινθ (McLaren), Νόρις (McLaren), Στρολ (Racing Point) και Ραϊκόνεν (Alfa Romeo).

Ο Μπότας με τη σημερινή νίκη του στο Αζερμπαϊτζάν έστειλε μήνυμα στον Λιούς Χάμιλτον ότι είναι ικανός να του βάλει δύσκολα στη φετινή σεζόν, ενώ η Mercedes με το τέταρτο 1-2 σε ισάριθμα Grand Prix, έγινε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στους κατασκευαστές.

Ο Φινλανδός, παρά την πίεση που του άσκησε ο Χάμιλτον στους τελευταίους πέντε γύρους, πήρε τη νίκη και έφτασε τους 87 βαθμούς, ενώ ο Βρετανός πιλότος έχει 86 και ο Φέτελ 52, με τον Φερστάπεν να ακολουθεί με 51.

Αναλυτικά η κατάταξη στο Μπακού:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024