Πολύ βελτιωμένη και καλύτερη από πέρσι είναι η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, όπως ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως οι κόκκινοι κάνουν τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας πως έχει αποκτήσει απίστευτους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, ξεκαθαρίζοντας πως θα το πάρει αυτός που θα αντέξει την πίεση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η διαφορά ανάμεσα στην περσινή και την φετινή σεζόν είναι μία και είναι η Λίβερπουλ. Κάναμε τα ίδια πράγματα αλλά η Λίβερπουλ είναι πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Έχουν αποκτήσει απίστευτους παίκτες και είναι απίστευτα σταθεροί».
Επιπλέον, είπε πως σε αυτό το σημείο που η «κούρσα» για την κατάκτηση της Premier League φτάνει προς το τέλος της παίζει ρόλο το ποιός μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την πίεση: «Τώρα παίζει ρόλο ποιος μπορεί να διαχειριστεί περισσότερο την πίεση και ποιος είναι παραπάνω σταθερός».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.