Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι παίκτες του Ατρομήτου θα δοκιμαστούν στη Νότιγχαμ

Ποιοι παίκτες του Ατρομήτου θα δοκιμαστούν στη Νότιγχαμ

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-17 του Ατρόμητου, Φώτης Πίκουλας και Γρηγόρης Πιέτρης, θα ταξιδέψουν στην Αγγλία και θα δοκιμαστούν στην Κ-19 της Νότιγχαμ Φόρεστ

Στο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ θα βρεθούν τις επόμενες μέρες δύο νεαροί παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τους προπονητές της βρετανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, στην Μεγάλη Βρετανία θα ταξιδέψουν οι ποδοσφαιριστές της Κ-17 του Ατρόμητου Φώτης Πίκουλας και Γρηγόρης Πιέτρης, κατόπιν σχετικής επίσημης πρόσκλησης που έφτασε προ ημερών στα γραφεία της περιστεριώτικης ΠΑΕ από την αγγλική ομάδα.

Οι δύο παίκτες θα δοκιμαστούν στην Κ-19 της Νότιγχαμ Φόρεστ και θα παραμείνουν στο νησί από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου. Ο Πιέτρης είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, βρίσκεται τέσσερα χρόνια στην Ακαδημία του Ατρομήτου και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος. Ο Πίκουλας είναι και αυτός διεθνής και παίζει ως μεσοεπιθετικός. Στην οικογένεια του Ατρομήτου βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πιο πριν ήταν στον Πανιώνιο.

Οι νεαροί άσοι θα περάσουν από δοκιμαστικά και μάλιστα θα αγωνιστούν σε φιλικό που θα δώσει η βρετανική ομάδα. Μια σπουδαία εμπειρία για τους δύο παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024