Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ήθελε το ασθενοφόρο έξω από το σπίτι της Μέγκαν και του Χάρι

Τι ήθελε το ασθενοφόρο έξω από το σπίτι της Μέγκαν και του Χάρι

Ένα ασθενοφόρο κοντά στο νέο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι  με την Μέγκαν προκάλεσε πανικό

Έχουμε να δούμε την 37χρονη εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ από τις 19 Μαρτίου του 2019, κοντά στις 40 ημέρες δηλαδή και οι πληροφορίες σχετικά με την γέννηση του παιδιού της παραμένουν μπερδεμένες.

Οι royal fans πάντως, ήταν σε συναγερμό όλο το βράδυ, μιας και ένα ασθενοφόρο κοντά στο νέο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι  με την Μέγκαν προκάλεσε έναν μικρό πανικό.

Τι ακριβώς συνέβη; Πριν ένα μήνα ο Χάρι μετακόμισε με την αγαπημένη του στο Frogmore Cottage και χθες, Παρασκευή, εμφανίστηκε ένα ασθενοφόρο πολύ κοντά στο σπίτι κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως η Μέγκαν γεννάει από στιγμή σε στιγμή.

Η νότια κεντρική υπηρεσία ασθενοφόρων πάντως έσπευσε να διαλύσει κάθε φημολογία, μιας και το ασθενοφόρο στην περιοχή ήταν ενός οδηγού υπό εκπαίδευση το οποίο έκανε τη βάρδιά του στο Windsor.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, η δήλωση της υπηρεσίας έχει ως εξής:

Η υπηρεσία μας θα συνεχίζει να φροντίζει όλους τους ασθενείς του Windsor με τον συνήθη τρόπο. Δεν είναι εφικτό να σχολιάζουμε κάθε κίνηση ασθενοφόρων μας γύρω από το Windsor και η ιδιωτικότητα όλων των ασθενών πρέπει να είναι σεβαστή. Επιπρόσθετα, δεν θα σχολιάζουμε καμία κίνηση που αφορά σε μέλη της βασιλικής οικογένειας, κατέληξε η ανακοίνωση.

Πάντως, είναι απίθανο η Μέγκαν να χρειαστεί ασθενοφόρο για να ταξιδέψει, εκτός από την περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά και πάλι δεν θα υπάρχει ένα ασθενοφόρο stand by μόνο για την δούκισσα. Ακόμα, όπως αναφέρει το queen.gr, δεν γνωρίζουμε αν ο τοκετός της Μαρκλ θα λάβει χώρα στο σπίτι αλλά ξέρουμε πως το ζευγάρι αποφάσισε να μην ακολουθήσει τα χνάρια των Γουιλιάμ και Κέιτ και να κρατήσουν ιδιωτική τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=4m-4tTUQ3Ms

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024