Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτότυπα βάζα από αλουμίνιο παλιών λαμπτήρων

Πρωτότυπα βάζα από αλουμίνιο παλιών λαμπτήρων

Ο γεννημένος στην Μαδρίτη, Jorge Penadés, έχει επανατοποθετήσει εξαρτήματα από αλουμίνιο από παλαιούς λαμπτήρες και ράφια για να δημιουργήσει μια σειρά πολύχρωμων βάζων για την μάρκα επίπλων BD Barcelona Design. View this post on Instagram Preview of what I will be showing at @isaloniofficial this year. Piscis is a limited-edition vase collection for @bdbarcelonadesign. Want […]

Ο γεννημένος στην Μαδρίτη, Jorge Penadés, έχει επανατοποθετήσει εξαρτήματα από αλουμίνιο από παλαιούς λαμπτήρες και ράφια για να δημιουργήσει μια σειρά πολύχρωμων βάζων για την μάρκα επίπλων BD Barcelona Design.

Ονομάζεται Pisces (Ιχθείς), η συλλογή περιορισμένης έκδοσης αποτελείται από έξι αυλακωτά αγγεία με γεωμετρικές δομές και εκτεθειμένες αρθρώσεις. Παρουσιάστηκαν στην έκθεση Salone del Mobile, η οποία λαμβάνει χώρα κατά την εβδομάδα design του Μιλάνου, τα βάζα διαθέτουν λαμπερά, αντιπαραβαλλόμενα χρώματα, εμπνευσμένα από ψάρια των κοραλλιογενών ακτών της Μεσογείου.

https://www.instagram.com/p/BuDaWrLB-JF/

«Γεννήθηκα στο μικρό ψαράδικο χωριό της Μάλαγα στην Ανδαλουσία και οι γονείς μου μένουν ένα λεπτό μακριά από τη θάλασσα, γι ‘αυτό μεγάλωσα κυριολεκτικά στην παραλία», δήλωσε ο σχεδιαστής. «Δεδομένου ότι η BD Barcelona Design εδρεύει στη Βαρκελώνη, σκέφτηκα ότι η Μεσόγειος θάλασσα ήταν κάτι που μοιραζόμαστε μαζί και γι ‘αυτό θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ως πηγή έμπνευσης για το έργο», εξήγησε.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024