Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης : Πληρώνει το ταξίδι των φίλων της Νότιγχαμ στο Λονδίνο

Βαγγέλης Μαρινάκης : Πληρώνει το ταξίδι των φίλων της Νότιγχαμ στο Λονδίνο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της Νότιγχαμ για τη στήριξη όλη τη σεζόν, θα πληρώσει τη μετακίνηση τους στο Λονδίνο για το ματς με την ΚΠΡ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την ΚΠΡ το Μεγάλο Σάββατο (27/4) στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της ομάδας πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς υπολογίζεται πως θα ταξιδέψουν πάνω από 2000 άτομα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Νότιγχαμ για τη στήριξη που δείχνει όλη τη σεζόν αποφάσισε να πληρώσει ο ίδιος τα πούλμαν για το ταξίδι των φίλων της ομάδας στο ματς με την ΚΠΡ.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ σε μια ένδειξη σεβασμού θα ναυλώσει ο ίδιος τα λεωφορεία για την εξόρμηση των μέχρι το Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως όσοι είχαν προπληρώσει τα εισιτήρια για την εκδρομή θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Ο Μαρινάκης προχώρησε σε αυτό το δώρο στους φίλους της ομάδας, καθώς έχει από τους πιο πιστούς οπαδούς στην Championship, αφού κατά μέσο όρο περισσότεροι από 2.100 άτομα δίνουν το παρών στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Νότιγχαμ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο στόχο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού είναι στο -7 από τα play off ανόδου δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Όμως η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ ψάχνει ένα εκτός έδρας τρίποντο, αφού η τελευταία της νίκη μακριά από το γήπεδο της ήρθε στις 24 Νοέμβρη όταν κέρδισε με 2-0 την Χαλ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024